Hoții prinși, drona recuperată. Final fericit în cazul realizatorului de documentare Charlie Ottley

Poliţiştii timişoreni au identificat bărbatul care a găsit drona abandonată a documentaristului Charlie Ottley.
Drona i-a fost furată într-un parc ultracentral din Timişoara, duminică seara, de către trei minori, şi îi va fi restituită proprietarului.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că după ce au fost depistaţi cei trei bănuiţi de comiterea furtului din Parcul Civic, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au continuat investigaţiile, iar la scurt timp, în aceeaşi zi, a fost identificat şi bărbatul care a găsit drona abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timişoara.

“Bărbatul a fost contactat de noi şi a predat drona poliţiştilor în cursul zilei de marţi, urmând ca aceasta să fie înmânată aparţinătorului. Conform legii, persoana care a găsit drona o putea înapoia în decurs de 10 zile”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii i-au găsit, în zona Pieţei 700, pe cei trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, bănuiţi că ar fi sustras drona şi alte echipamente de filmare aflate într-un rucsac în timp ce Charlie Ottley era pe o bancă din Parcul Civic.

De interes:  Primul bilanț după noul cutremur major din Turcia. Autoritățile sunt în alertă

Documentaristul britanic se află la Timişoara pentru filmări de promovare a municipiului şi a judeţului, într-un proiect dedicat programului Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.