Jocurile de societate sunt o modalitate excelentă de a sparge gheața, fie că sunteți la o petrecere de sărbători, fie că sunteți gazda unei întâlniri cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme. Dar, cu atât de multe opțiuni de jocuri de societate disponibile, de la jocuri de societate de strategie la cele sociale care necesită să cânți sau să desenezi, poate fi greu să găsești jocul potrivit pentru tine și prietenii tăi. Așadar, aici, am adunat cele mai bune jocuri de societate pentru adulți, așa cum au fost lăudate de cei mai entuziaști.

Cel mai bun joc de societate pentru adulți: Cards against humanity

Acesta nu face parte din categoria de jocuri de societate pentru copii și nu este un joc pe care să îl joci cu bunica, dar dacă ție și prietenilor tăi vă place să râdeți de partea întunecată a vieții, a artei și a culturii pop, acesta este jocul perfect pentru următoarea ta petrecere. Mulți numesc acest joc versiunea pentru adulți a jocului Apples to Apples. Deși mulți menționează că acest joc nu este pentru cei “slabi de înger”, acest lucru face parte din farmecul său. Este picant, este plin de limbaj, este nepotrivit, este amuzant!

De interes:  Remedii naturale mănăstirești

Cel mai bun joc de societate de strategie pentru adulți: Catan

Catan poate fi jucat cu persoane care au vârste cuprinse între 8 și 72 de ani. Multe persoane remarcă cât de distractiv și ușor de învățat este.

Strategia este simplă: colectează cărți de resurse (oi, cărămidă, piatră, paie și cherestea) pentru a construi așezări, pentru a extinde drumurile și, în cele din urmă, pentru a construi orașe. Resursele pot fi tranzacționate cu alți jucători și pot fi revendicate recompense (cel mai lung drum, cea mai mare “armată”) și, pe măsură ce vă croiți drum prin procesul de dezvoltare a terenului, primul jucător care ajunge la zece puncte câștigă. Catan este ușor de învățat și regulile sunt simple.

Strategia este cea care îl face interesant. Multe persoane sunt de acord că Catan se joacă cel mai bine cu trei sau patru persoane, dar este apreciat și pentru că poți juca cât de puțin sau cât de mult timp dorești.

De interes:  Sfaturi utile pentru a invata mai usor geografie

Catan atinge acel punct dulce pentru durata jocului. Poți juca atât jocuri de scurte de Catan, de 15-20 de minute, cât și lungi, de două ore. Oricum ar fi, timpul pur și simplu zboară.

Cel mai bun joc de societate de mister pentru adulți: Cluedo

Acesta face parte din categoria de jocuri de societate pe care toată lumea ar trebui să îl aibă în colecție. Este un joc de familie grozav și este totuși plăcut de jucat ca adult. O modalitate plăcută de a petrece timp împreună. Acest joc duce multe persoane cu gândul înapoi la tinerețea lor, iar multe persoane sunt bucuroase că îl pot împărtăși și cu copiii.

Face parte din categoria de jocuri de societate de familie minunate și place foarte mult. Câteva persoane familiarizate cu clasicul s-au simțit deranjați de noul personaj care a fost adăugat în această versiune a jocului, spunând că a stricat integritatea jocului, dar pe majoritatea nu i-a deranjat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.