Polițiștii locali din Timișoara, invitați la acțiunea ”Prietenul meu, polițistul”, la o gradiniță din zona Braytim

Pentru că educația civică este bine să fie predată copiilor de la vârste cât mai mici, polițiștii locali din Timișoara continuă să se implice în lecții de prevenire ori de cât ori sunt solicitați. Astăzi invitația a venit din partea Gradiniței  Mini Kids Braytim, unde s-a desfășurat activitatea denumită ”Prietenul meu, polițistul”.

Aici au prezentat micuților dotarea, echipamentul Poliției Locale, au împățit pliante concepute special pentru vârsta lor și le-au povestit câte ceva despre ce înseamnă să fii polițist local. Micuții au fost foarte încântați de acest lucru și și-au exprimat dorința de a-i mai primi în rândurile lor pe oamenii în uniformă.

„Poliția Locală Timișoara se implică permanent în educația civică, rutieră și de prevenire a delincvenței juvenile și a bullyingului atât la copiii de vârste mici, cât și la cei de vârste mai mari, la șapte unități de învățământ din municipiu, prezența în rândul micuților și tinerilor fiind foarte importantă în a conferi acestora siguranță în mediul în care trăiesc”, au precizat reprezentanții instituției.

De interes:  Culisele statului paralel | CNAS, culisele unui examen ratat. 20 de case de sănătate județene nu au directori

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.