Tinerii luptători reșițeni, pe podium la turneul internațional de la Cluj-Napoca – BANAT

Tinerii luptători reșițeni, pe podium la turneul internațional de la Cluj-Napoca

Municipiul Cluj-Napoca a găzduit zilele trecute turneul internațional de cadeți și juniori mici la lupte libere și lupte feminine. O competiție de anvergură și de un bun nivel tehnic, la care au participat 430 de sportivi din 8 țări. Între participanți s-au aflat și reprezentanții luptelor reșițene, care nu s-au întors acasă cu mâna goală. „Am avut rezultate bune, îl remarc aici în primul rând pe Sabin Stegaru, care e într-o formă foarte bună. A devenit campion internațional la Cluj, în limitele categoriei 92 de kg, iar la aceeași categorie Florin Gafton a cucerit medalia de bronz. La nivel de fete, junioare mici, am avut-o în concurs pe Tania Adam, care s-a clasat pe locul 5. Ea a pierdut, din păcate, meciul pentru medalia de bronz, fiind învinsă de o sportivă din Republica Moldova”, a precizat antrenorul Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin. „A fost o competiție destul de grea, cu sportivi foarte buni. Sunt foarte fericit că am urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 92 de kg, și sper să continui sezonul cu rezultate cât mai bune”, a declarat, la rândul său, medaliatul cu aur de la Cluj. De remarcat că Sabin Stegaru, luptător legitimat la Municipalul reșițean, a reușit să urce pe podium și la Turneul internațional de cadeți de la București.

De interes:  Cu drag, despre România! Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, despre adevărata valoare a județului Dâmbovița – joi, ora 20:00

În cadrul competiției desfășurate tot în această lună, Stegaru a cucerit bronzul la aceeași categorie, 92 de kg. Dacă își va confirma forma de excepție și la Naționale, Sabin Stegaru are mari șanse să prindă lotul României pentru Campionatul European de cadeți, care va avea loc între 17 și 23 iunie la Faenza, în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.