In memoriam Chester Williams. Eternul campion, omagiat la UVT

Chester Williams, legenda sportului mondial, a trecut în eternitate, însă spiritul său va rămâne întotdeauna viu. Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul de a-i cinsti contribuția adusă orașului de pe Bega, iar toți cei care doresc să transmită un gând pentru simbolul care a fost, este și va fi Chester Williams sunt invitați să semneze în cartea de condoleanțe.

Marele sportiv sud-african, campion, jucător și antrenor de rugby este Alumnus al UVT. A finalizat aici atât un program de studii universitare de licență, cât și unul de masterat, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. Toate acestea, în timp ce conducea către succes cea mai titrată echipă a Timișoarei din ultimele decenii: Timișoara Saracens SCM UVT.

Doritorii se pot prezenta în holul de la parterul sediului central al UVT (bd. Vasile Pârvan, nr. 4) până în 13 septembrie, ca să semneze în cartea de condoleanțe.

Pentru Universitatea de Vest din Timișoara a fost un mare privilegiu să primească o asemenea legendă mondială în comunitatea sa, iar pentru studenții noștri, Chester a fost o permanentă sursă de inspirație. Ne amintim de discursul său de la Ceremonia de Absolvire UVT din anul 2017, când, prin exemplul său personal, le-a transmis tinerilor că prin muncă, dedicare și determinare vor putea depăși orice obstacol și i-a îndemnat să creadă și să lupte pentru visurile lor”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

De interes:  Graba strică treaba. Două persoane lovite de maşină chiar pe trecerea de pietoni, la Caransebeş

Și tot în semn de respect și prietenie pentru Chester Williams, conducerea UVT a transmis familiei acestuia o scrisoare, în care își exprimă compasiunea, sprijinul și disponibilitatea ca, în cazul în care copiii marelui campion aleg să studieze la Universitatea de Vest din Timișoara, așa cum a făcut și tatăl lor, să aibă parte de toată susținerea morală și financiară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.