Pink lansează „90 Days”, o colaborare cu muzicianul Wrabel | Official Video

Pink lansează „90 Days”, o colaborare cu muzicianul Wrabel. Piesa se găsește pe cel mai recent material discografic al artistei, „”Hurts 2B Human”.

Noua melodie este acompaniată de un videoclip emoționant. Deși este o parte importantă a colaborării, Wrabel nu apare în vizualul piesei. Putem, în schimb, să îl vedem pe Carey Hart, soțul lui Pink.

Clipul începe cu imagini ale artistei în emisiunea lui Ellen DeGeneres, vorbind despre copiii săi, Willow și Jameson. Apoi, compoziția vizuală trece ba la cadre cu Pink și Carey, într-o atmosferă tandră și relaxantă, ba la imagini cu artista singură, într-o cadă, cu machiajul distrus de apă și lacrimi.

Vizualul este regizat de unul dintre dansatorii lui Pink, Remi Bakkar și filmat în timpul turneului din Portland și Detroit. Anterior acestui track, Pink a mai lansat piesele „Walk me Home”, „Can We Pretend” (ft. Cash Cash) și „Hurts 2BHuman” (ft. Khalid). Și acestea se regăsesc pe noul material discografic ce a fost lansat pe 26 aprilie și a debutat, luna trecută, pe prima poziție în topul Billboard 200.

De interes:  Casa de Pensii Timiș distribuie biletele de tratament

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.