Pervers prins de polițiști după ce căuta victime copii pe Internet

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor.

„În urma cercetărilor  efectuate. polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat și depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou, județul Timiș, bănuit de comiterea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor.În fapt, în data de 26 septembrie 2019, cel în cauză este  bănuit că ar fi purtat discuţii în mediul virtual, cu o minoră, de 10 ani, căruia i-ar fi făcut propuneri indecente”, transmit conform IPJ Timiș

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie propus pentru luarea unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

De interes:  Vot covârșitor: Ludovic Orban a fost EXCLUS din PNL!

„Având în vedere că, astăzi este Ziua Siguranței pe Internet, recomandăm tuturor părinților să-și supravegheze îndeaproape copiii atunci când navigheză pe internet, deoarece aceștia pot deveni foarte usor ținta infractorilor”. mai precizează cei de la IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.