755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Până în data de 11 iulie, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere.

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”:

-300 de locuri pentru specialitatea poliție;

-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;

-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”:

-specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență;

-100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare.

-50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalaţiilor”.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, site-ul academiei de poliție https://www.academiadepolitie.ro/, precum și site-urile unităților de recrutare.

De interes:  Statistică ALARMANTĂ: 6000 de copii, dați dispăruți de la începutul acestui an, în România. Care este situația în Europa

Recrutarea candidaţilor se realizează de către Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș.

Cererile-tip de înscriere pentru concursul de admitere organizat la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, se completează de către candidați, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected] în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun la unitățile de recrutare documentele solicitate până la data de 23 iulie 2021, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, situat în municipiul Timișoara, Bd. Take Ionescu, nr. 44-46.

În zilele de sâmbătă și duminică, documentele se depun în același interval orar, la sediul Poliției Municipiului Timișoara, situat în municipiul Timișoara, str. Andrei Mocioni nr.8-10, județul Timiș.

Pentru înscriere, candidaţii se vor prezenta cu actul de identitate, diploma de bacalaureat (cu excepția absolvenților promoției 2021) în copie şi pix/stilou cu pastă sau cerneală de culoare albastră!

De interes:  Se suspendă examenele pentru permisul auto

Data limită pentru depunerea dosarului de recrutare în volum complet este data de 23.07.2021, ora 14:00.

Întregul proces de admitere  va avea loc în perioada iunie – septembrie 2021.

Mai multe informaţii cu privire la concursul de admitere pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, la secţiunea ”Carieră – Posturi scoase la concurs”.

Sursa foto: academiadepolitie.ro

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.