Moses Okot, un fermier african în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce soţia i-a aplicat o pedeapsă îngrozitoare. În timp ce dormea, femeia de 35 de ani, a venit beată acasă şi i-a tăiat penisul soţului său, relatează The Mirror

„Când am venit acasă de la vânătoare, la şapte seara soţia mea nu era. Fiica mea mi-a servit cina şi m-am dus în cameră să dorm. Soţia a venit pe la zece seara, dar eu deja dormeam. Când m-am trezit am simţit o durerre şi pantalonii mei erau plini de sânge”, a povestit bărbatul.

Okot a declarat că soţia lui era nervoasă pentru că în ultima vreme el refuzase să mai facă sex cu ea pentru a o pedepsi că bea constant. 

„Ca bărbat nu am putut tolera ca soţia să vină tot timpul beată acasă. Aşa că am refuzat să mai întreţin relaţii sexuale cu ea, în speranţa că această pedeapsă îi va repara comportamentul”, a precizat bărbatul.

De interes:  Testarea elevilor cu testele pe bază de salivă începe astăzi

Cei doi au împreună cinci copii şi sunt căsătoriţi de zece ani. Bărbatul a fost transportat la spital, unde primeşte îngrijiri medicale. Poliţia investighează incidentul.

 

Articolul „M-am trezit cu pantalonii plini de sânge” apare prima dată în Ziarul Nationalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.