Pentru cupluri, despre cupluri și cântată de un cuplu. Avicii – Tough Love ft. Agnes, Vargas & Lagola | – BANAT

Pentru cupluri, despre cupluri și cântată de un cuplu. Avicii – Tough Love ft. Agnes, Vargas & Lagola |

Al doilea single de pe albumul post-mortem Avicii care urmează să fie lansat se numește „Tough Love” și beneficiază acum de un videoclip. Piesa a fost finalizată după moartea artistului, cu ajutorul colaboratorilor săi Agnes, Vargas & Lagola.

„Tough Love” este o piesă dinamică și plină de viață care vorbește despre iubire și probele ce vin într-o relație de cuplu, care ne întăresc și ne învață lecții prețioase. Piesa a fost înregistrată în proporție de 80% înainte de decesul lui Avicii și finisată de către echipa de producție și colaboratorii fideli ai artistului, Vargas & Lagola.

Puteți afla mai multe despre povestea din spatele procesului de creație al acestei piese din filmulețul de making of postat pe canalul oficial Avicii. În esență, Tim Bergling și-a dorit ca această piesă să fie pentru cupluri, despre cupluri și cântată de un cuplu, așa că soția lui Vargas (Vincent Pontare), cântăreața Agnes, s-a alăturat cu vocea ei pe versurile piesei.

De interes:  Vremea 5 octombrie – Temperaturi de vară în România

Videoclipul pune în imagini povestea de iubire tipică dintr-un cuplu, cu lupte și îmbrățișări, cu gingășie și putere. Coregrafia între o femeie și un bărbat de rase diferite transpune relația lor în dans în mod foarte simbolic și emoționant. Peisajul natural spectaculos completează dansul celor doi cu brio.

Albumul post-mortem „Tim”va fi lansat pe 6 iunie și conține 16 piese care au fost finalizate cu atenție și considerație de către casa de discuri, familia și muzicienii cu care a colaborat Avicii în cariera sa. Primul single oficial de pe album a fost „SOS” feat. Aloe Blacc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.