impostorii-emotionali

Sunt peste tot in jurul nostru. In fuga sau in treacăt. In anotimpuri reci dar si in anotimpuri mult prea încălzite de inimi aparent îndrăgostite. Aparent doar!🙂 Daca ar exista un aparat de scanat al sufletului care sa ne arate care sunt impostorii corupți ai sentimentelor, Viata ar fi mult mai ușoară si cu mai putina nefericire răspândită.

Si totuși, cum ii depistam? Aici este problema. Sunt foarte greu de depistat. In prima faza, cel putin. Vin atașați de cele mai dulci si promițătoare măști, emana caldura si înțelegere si s-ar arunca si in foc pentru tine. Bineînțeles, doar verbal. Sunt cei care implora sa fie lăsați aproape de sufletul tau pentru a-l mângâia si ocroti cand, de fapt, realitatea este cu totul alta. Sunt acei oameni care stăpânesc arta cuvintelor sublim dar pică detașat la testul faptelor. Sunt partenerii care iti promit atât de multe, încât pana si ei uita ce au promis.

De interes:  Lungul drum spre școală al elevilor din Șopotu Nou – Banat FM

Fericirea lor este inexistenta. Cu toate acestea, ei par sa se alimenteze din nefericirea celorlalți. Din suferinta si chinul provocate sistematic si pregătite cu grija, zi de zi si noapte dupa noapte. Sunt asemenea căpușelor si a lipitorilor care se lipesc de prada si o sug de toata energia pozitivă pe care o au, creând dependentă.

Majoritatea impostorilor emoționali sunt asemenea vampirilor energetici. Te seaca de dorința, de gânduri alese si de Viata. Iti știrbesc încrederea in tine, iti fura independența, iti absorb vitalitatea si toate acestea sub semnul unui zâmbet atât de pregătit si fals. Sunt cei mai corupți tehnicieni ai sentimentelor dar si cei mai aprigi voluntari atunci cand trebuie sa se apere de o posibila deconspirare.

Ce trebuie sa faci atunci cand ii depistezi? Sa fugi! Cât vezi cu ochii si mâncând pământul de sub tălpile tocite de amarul vremurilor. Sa fugi cât te tin baierile trupului si sa nu te mai uiti înapoi. Pentru nimic in lume. E singura modalitate de a-ti salva sufletul si de a-l pastra nevătămat pentru cel care merita o bucățică din inima ta.

De interes:  Cod portocaliu de vreme severă în 12 județe. Ce fenomene sunt așteptate – HARTĂ

Faptul ca arată bine, e parfumat si are o privire seducătoare nu il transforma in partenerul potrivit. Partenerul potrivit trebuie sa arate bine, in primul rând, pe interior.

La asta sa te uiti … Întotdeauna!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.