Personalități ale modei, profesori și studenți se reunesc, în acest sfârșit de săptămână, la Gala Absolvenților MDVTM 2019. Prin eveniment se dorește susținerea tinerilor absolvenți în comunitatea designerilor locali și naționali, dar și promovarea designului românesc pe plan internațional.

Gala Modă-Design Vestimentar are loc și în acest an. Vineri, 5 iulie, sunteți așteptați la prezentarea colecțiilor studenților și masteranzilor din promoția 2019 a Facultății de Arte și Design din Timișoara. Evenimentul are loc la Vox Technology Park și are scopul de a promova tinerii absolvenți pe plan local și național.

Începând cu ora 19.00, profesori, studenți, personalități din domeniul modei, cât și bloggeri se vor reuni la Gala Absolvenților MDVTM. Oamenii pasionați, dar și personalitățile prezente vor putea urmări creațiile vestimentare propuse de absolvenți, coordonați de profesorii Andreea Palade-Flondor, Cristina Lazăr, Corina Mutu, Sandra Suciu Chira și Eugenia Riemschneider.

Pentru a putea participa la eveniment, este necesară o înscriere provizorie, în limita a 200 de locuri. După accesarea link-ului și completarea unor date, veți primi un e-mail, fără de care intrarea la eveniment nu este permisă. Accesul în sală se poate realiza de la ora 18.00.

De interes:  Cum atragi castiguri din promovari

Înscrierea se face la link-ul: https://form.jotformeu.com/91621425691356

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.