Omul, cât trăiește, învață? Delegație oficială la societatea de gospodărire comunală din Jena, deși Lugojul și-a falimentat-o pe a lui

O delegație din partea municipalității lugojene se va afla până în 30 iunie la Jena (Germania), oraș înfrățit cu municipiul Lugoj. Delegația este condusă de primarul Francisc Boldea, care dă curs astfel unei invitații din partea primarului general al orașului Jena, dr. Thomas Nitzsche.

Cu acest prilej, edilul-șef va continua dialogul început în luna august a anului trecut, cu prilejul primei vizite pe care noul primar general din Jena a întreprins-o în municipiul Lugoj.

„Am acceptat cu plăcere invitația noului prieten al municipiului Lugoj, primarul general Thomas Nitzsche, pentru că de 36 de ani orașul Jena s-a dovedit a fi un partener de nădejde al orașului nostru. De aceea doresc să întărim parteneriatul nostru, să discutăm împreună despre proiectele noastre existente și, ceea ce consider cel mai important, să inițiem noi proiecte comune de dezvoltare. Noua administrație a orașului Jena s-a dovedit deschisă la colaborarea cu Lugojul și avem acum prilejul prin dialog reciproc să identificăm toate domeniile în care vom dezvolta parteneriatul nostru”, a declarat primarul Francisc Boldea.

De interes:  FIV: Ce presupune procedura de fertilizare in vitro

În cadrul vizitei, delegația se va întâlni cu conducerea Stadtwerke Jena (serviciile de gospodărire comunală din Jena), cu conducerea Clinicii Universitare din Jena referitor la relațiile cu Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj și va face și o vizită la Unitatea de Pompieri din Jena. Cu siguranță că edilul-șef al Lugojului ar avea ceva de învățat, în condițiile în care societatea locală de salubrizare sau cea de gospodărire a apelor este subfinanțată, iar spitalul municipal din Lugoj suferă din plin din cauza datoriilor acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.