Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a fost obligat să înghită cuvinte grele din partea lui Adrian Torma, mai grele decât au fost rostite vreodată la adresa sa, iar Internetul e plin de poze cu primarul din Moldova Nouă în mijlocul pesediștilor. Vela e categoric: „Nu poate fi de acord cu asemenea practici!”

Târgul agricol de la Moldova Nouă, din acest weekend, i-a adus din nou, unul lângă altul, pe liberalii Marcel Vela și Adrian Torma. Vremea frumoasă a mai potolit valurile Dunării, valuri care, când și când, spală parcă până și păcate din lumea politicului. Discuțiile tăioase dintre senatorul Marcel Vela și primarul Adrian Torma au fost date uitării. Președintele PNL Caraș-Severin e convins că șeful administrației de la malul Dunării a avut multe de-nvățat de la tabăra adversă, social-democrații curtându-l insistent, lucruri care-i vor servi, pe viitor, ca exemple de „așa nu”.

„Relația mea cu domnul Torma a fost și este una foarte bună! Domnul Torma n-a avut, la un moment dat, o relație cu mine. Dar asta din cauza, să zicem, a unei informări mai puțin concrete și corecte cu ceea ce s-a-ntâmplat sau s-a discutat la un moment dat. Cred că ultimele evenimente din zona administrativă și din cea politică l-au convins și pe domnul Torma că nu poate fi de acord cu susținerea unor colegi care au trădat și sunt cu PSD-ul și numesc PSD-iști și dau afară liberali. Cred că domnul Torma a realizat că nu poate fi de acord cu asemenea practici și iată că este cu noi, în echipa PNL-ului”, a subliniat senatorul Vela pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Mobilier la comandă – MDF sau PAL?

Având în vedere că l-a susţinut pe Torma în campania electorală din 2016, Marcel Vela reiterează că este de datoria lui să-i arate calea cea dreaptă colegului său liberal și să le arate tuturor că edilul din Moldova Nouă merită să lupte în continuare pentru orașul său: „Suntem prieteni! L-am susținut pe domnul Torma, l-am lăudat de la Tribuna Parlamentului, a fost publică intervenția mea! L-am susținut cu mai multe lucruri, inclusiv când a candidat, în 2016, am fost și am făcut campanie, aici, pentru dânsul. L-am acceptat în calitate de candidat. Am și o obligație față de cetățenii din Moldova Nouă, pentru că, acum trei ani, toți cei care-mi sunt prieteni, cunoscuți, toate cunoștințele mele din Moldova Nouă, toți au fost convinși și de mine sau, în campania electorală, i-am căutat și le-am explicat că Torma este cea mai bună soluție pentru Moldova Nouă. Și am această obligație să dovedesc că domnul Torma va face performanță în Moldova Nouă și în mandatul următor”.

În plină campanie electorală a europarlamentarelor, liderul PNL Caraș-Severin spune că vrea să transforme orașul Moldova Nouă într-un centru economic al Banatului, un oraș în care Torma să rămână în istoria locului: „Fiind în campania pentru europarlamentare, și domnul Torma, și colegii de aici, din Moldova Nouă, și cei din Reșița, și cei din județ, care au venit cu mine în campanie, am convins oamenii că primul pas, în 26 mai, este de bun augur pentru bugetul României, pentru că, așa cum spuneam, europarlamentarii pe care-i vom vota în 26 mai vor stabili și bugetul României în următorul exercițiu financiar. Buget al României care, dacă va fi consistent, va putea acoperi necesitățile românilor, inclusiv ale celor din Moldova Nouă, un oraș cu un potențial turistic extraordinar, cu o așezare binecuvântată în această zonă, la intrarea în România, pe autostrada albastră, aproape de zonele mirifice din Valea Almăjului, din zona Oravița. Moldova Nouă poate fi, dincolo de un centru turistic, un centru economic al Banatului. Și domnul Torma are șansa ca, în al doilea mandat, când, sigur, vom ajunge la guvernare, sigur vom conduce și județul, să rămână în istoria acestor locuri, să facă lucruri frumoase, să sculpteze timpul și să rămână în amintirea oamenilor”.

 

De interes:  Ce trebuie să știi când închiriezi o mașină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.