Nu toate Femeile stiu sa umble pe tocuri

nu-toate-femeile-stiu-sa-umble-pe-tocuri

La fel cum nu toti bărbații isi păstrează pantofii curați. Nemurdăriti de traumele trecutului si ale orgoliului gratuit. Pantofii curați se lustruiesc asemenea amintirilor păstrate cu atâta dor si patima in suflet. Asemenea timpului frumos dar apus. Asemenea unor trairi si emoții mult prea intense pentru cel care le-a trăit.

Niste pantofi curați ar trebui sa strălucească in lumina prezentului, departe de orice ancora si balast al trecutului permanent invocat.

Nu toate femeile stiu sa umble pe tocuri. Unele sunt tocite, de atâta suspine si regrete zadarnice. Altele sunt înlocuite de norul si praful suferinței purtate in inima. Unele femei au obosit sa le mai poarte. Iar altele, încă se chinuie. Cele mai multe, au renunțat inainte de vreme si au uitat cât sunt de frumoase. Chiar si in picioarele goale.

Cele mai frumoase femei sunt cele care sunt iubite. Si iubite bine. De cine trebuie. Indiferent ca poarta sau nu tocuri. De preferabil ar fi sa le poarte. Pentru ca o Femeie pe tocuri este Sexy.

De interes:  Flori pentru evenimente speciale

Dar o femeie pe tocuri este si mai sexy atunci cand sub tocurile ei sunt sfărâmate fantomele trecutului, ale neîncrederii in sine si ale suferințelor.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.