Randi a lansat o nouă melodie sensibilă, intitulată „Inimi” | Official Video

Randi a lansat la început de vară o nouă melodie sensibilă, intitulată „Inimi”. Este o piesă melancolică, cu un beat minimalist şi cu accent mare pe feeling şi vocea artistului. Noul single are un videoclip axat pe trăiri umane, pe un fundal de instalaţie artistică.

Randi defineşte fiinţele umane ca „Inimi” şi face o paralelă între opere de artă şi trăirea intensă a fiecărui om. Artistul apare în videoclip rătăcind prin pădure la apus, amintindu-şi de momente tandre cu cea dragă. O muză feminină apare în amintirea artistului, senzuală şi plină de viaţă. În lumini de lasere în pădure sau pe un fundal alb infinit, Randi şi echipa sa de dansatori se unduiesc pe acest beat blând.

Noua piesă are muzica scrisă de Randi, alături de Sandor Biro, iar de orchestraţie s-a ocupat Randi, alături de Alin Ciprian Ilies. De mix şi master e responsabil Sandor Biro, iar regia videoclipului îi aparţine lui SAN. Pe fundal se aude un instrumental cu percuţie discretă şi clape văratice, plus un mic acord de chitară. Voci feminine şi masculine se împletesc spre final pentru a reprenzenta dualitatea simţământului.

De interes:  Ministrul Muncii: Pensiile VOR CREȘTE. Dacă PSD voia, cu adevărat, să mărească pensiile cu 40%, o făcea imediat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.