NordicTrack Vault – sala dvs. de gimnastică completă și conectată

NordicTrack Vault

NordicTrack Vault reprezintă un nou mod extraordinar de a vă antrena acasă. Faceți antrenamentele la domiciliu cu antrenorul dvs. iFit® personal, mai atrăgător și mai realist utilizând  echipamentul revoluționar de gimnastică de la NordicTrack.

NordicTrack Vault întruchipează un design elegant pentru a vă îmbunătății și a vă perfecționa antrenamentul dvs. Echipamentul are toate beneficiile unei săli de gimnastică de primă clasă, este mai mic decât un raft cu cărți, cu depozit are pe verticală, care vă permite să vă păstrați spațiul organizat așa cum doriți.

Reflectați și interacționați cu antrenamentele dvs. ca niciodată. Oglinda supradimensionată de 60 de inchi și ecranul tactil de peste 1000 de cm pătrați permit la vizualizarea și efectuarea corectă a antrenamentelor. Acest feedback vizual de aproape permite un antrenament mult mai realist. Mișcările antrenorului și reflexia imaginii dvs. se suprapun, sunt ușor de vizualizat și duc la efectuarea corectă a antrenamentelor.

iFit on the Vault oferă o sesiune de antrenamente personale vizualizate de aproape, cu reacții în timp real. Datorită afișajului clar al oglinzii, puteți experimenta instant un feedback vizual, permițându-vă să vă potriviți forma și mișcarea dvs. cu cea a antrenorului, ca și când ați fi antrenat personal. Spre deosebire de alte echipamente fitness, antrenamentele specifice iFit au fost create exclusiv doar pentru NordicTrack Vault. Antrenamentele private includ antrenamente de forță, yoga, antrenamente pe intervale, pilates și multe altele. Rotația de 360 de grade a oglinzii permite o vedere perfectă a antrenorului dvs. iFit pentru a vă menține antrenamentul sub control.

De interes:  Un buldoexcavator poate ajuta orice profesionist in santier!

Cu NordicTrack Vault  se pot efectua o gamă largă de antrenamente. Acesta este dotat cu gantere premium, greutăți și accesorii pentru antrenamente de forță.  Echipamentul NordicTrack Vault oferă șansa de a vă atinge obiectivele fără să vă sacrificați spațiul, timpul sau bugetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.