„Nicio relație nu este doar „lapte și miere”, ea pendulează, uneori, între consens și disensiune, între „Iubire și Război” | Paula Seling – Banat FM

Paula Seling ne vorbește despre momentele de tensiune dintr-un cuplu în videoclipul melodiei ”Iubire și război”. Muzica și versurile noii piese sunt semnate de Paula Seling.

„Nicio relație nu este doar „lapte și miere”, ea pendulează, uneori, între consens și disensiune, între Iubire și Război. Echilibrul este cheia.

„Iubire și război” este genul de cântec care are o viață independentă de curentele muzicale. NU respectă regulile muzicii comerciale de azi, ba mai mult, are și un super solo de chitară făcut de Horațiu Bodocan, fost coleg de trupă cu Radu din adolescență și prieten de o viață. Ca sound, e o piesă cu parfum rock, inspirată de anii ’90, e puternică, intensă, iar ca particularitate, beat-ul e făcut din sunete de arme samplate”, declară Paula Seling.

Sunetele de arme samplate au fost special create de Radu Bucura. Toba mare redă sunetul de tun, premierul sunetul de pistol și cinelele sunt încărcarea armei. Producția audio a fost făcută împreună cu Norbert Kovacs, iar mixajul și masterul de către Sorasan Florin. Muzica și versurile îi aparțin Paulei Seling, iar la bas cântă Daniel Pirici. Videoclipul a fost realizat de Elph cu susținerea camstore.ro.

De interes:  Tot ce trebuie să știi despre pantofii de protecție. Cum îți poți proteja angajații printr-o simplă pereche de papuci

„Mulțumesc tare mult actorilor Cosmina Adam și Ciprian Silasi, excelenți soliști de muzică populară din noua generație, care au depășit toate așteptările în ceea ce privește carisma și chimia din videoclip. De fapt, am lucrat excelent cu întreaga echipă, de la make-up, hairstyling până la operatori, lumini, directori de imagine, regizor, toată lumea extraordinar de drăguță. În momentul în care a început filmarea, nu ne puteam lua ochii de la ecran, Cosmina și Ciprian au jucat atât de bine încât părea că sunt actori profesioniști in imagini desprinse dintr-un film. Le doresc succes în tot ce fac!”, declară Paula Seling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.