Mitică Dragomir, despre plecarea Gabrielei Firea din Guvern: Totul a fost calculat. PSD e un partid care își distruge liderii

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a vorbit, în exclusivitate la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, despre neregulile din PSD și despre ce probleme a întâmpinat Gabriela Firea în timpul mandatului. Mai mult, Dragomir spune că PSD e un partid care își distruge liderii și oamenii deștepți. 

„Eu sunt pensionar si stiu ce se intampla in tara asta, de 10-15 ani este nenorocirea asta. Tot ce se intampla cu doamna Firea a fost totul calculat dinainte in momentul cand i-a dat ministerul asta (ministerul Familiei – n.r.) se stia deja.

Nimic nu e intamplator in momentul cand si-a luat viteza doamna Firea ca intr-adevar isi luase mare viteza si nu aveau de unde sa o apuce ca nu gresea. Apropo, daca va aduceti aminte ca PSD a dispus de 4 femei destepte si pe toate le-a curatat cand toate au facut numai bine”, a declarat Mitica Dragomir.

Anca Alexandrescu: Vreti sa spuneti ca e un partid misogin?
Mitica Dragomir: Nu ca e un partid misogin, este un partid cu un grup care isi distruge liderii si oamenii destepti. 

De interes:  Două CUTREMURE în România, sâmbăta dimineața

Pe 14 iulie, Gabriela Firea și-a depus demisia de la conducerea Ministerului Familiei. Decizia a fost luată după discuții cruciale cu premierul Marcel Ciolacu, totul ca urmare a scandalului căminelor groazei ce a zguduit România. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.