Prins fără permis de trei ori într-o singură noapte

Un șofer din Timiș a reușit să bată un record negativ și să se aleagă cu trei dosare penale, într-o singură noapte, pentru aceeași faptă: prins la volan fără permis.

Bărbatul, de 28 de ani, a fost oprit de poliție în cadrul unui control de rutină. Oamenii legii au constatat că nu are permis și i-au întocmit dosar penal. Câteva ore mai târziu a fost descoperit, din nou, la volan. Scena s-a repetat și a treia oară, doar că de data aceasta bărbatul a încercat să scape de echipajul de poliție și a fost urmărit aproape 50 de kilometri, până în Denta, undea a intrat cu mașina într-un gard. 

”In data de 09.02 a.c., politistii din cadrul Secției 3 Poliție Timișoara au efectuat un semnal de oprire unui conducător auto pe Calea Sagului acesta continuandu-si deplasarea. Echipajele au pornit în urmărirea acestuia reușind să-l imobilizeze pe raza com. Denta, unde conducătorul auto a parasit partea carosabila si a lovit un gard. In urma accidentului au rezultat doar pagube materiale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

De interes:  Săptămâna de vreme. Prognoza meteo 15-19 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.