Miron Mitrea: Guvernul Cițu este cel care înmormântează PNL-ul în acest moment. Prim-ministrul dă o viteză mai mare pe această pantă

Miron Mitrea a analizat la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Puterii situația alegerilor din PNL. Analistul politic este de părere că partidul este pe un trend descendent în sondajele de opini și scade cu pași mari, iar printre cei vinovați se numără și Florin Cîțu dar și lupta pentru șefia partidului.

„Vorbim despre aceste alegeri de parcă ar fi cel mai important eveniment politic din România. Nu este. Este o competiție firească. Cei doi candidați, atacandu-se ei au reușit să bage PNL-ul cu oiștea în gard. Nimeni nu mai vorbește în această perioada decât de cine va fi președinte la PNL.

 

De câte ori iese Cîțu nu mai vorbește de ce nu e aprobat PNRR-ul, vorbește doar despre cât de rău e Orban și cât de bun e el. Faptul că PNL-ul a căzut la 20-22% poate să fie vină lui Cîțu. Am văzut sondajele și PNL-ul nu mai este nici măcar la 20%. A scăzut sub 20% vreo 2-3 puncte și asta spun toate sondajele serioase pentru partide, nu pentru public.

De interes:  Peste 1.000 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore

 

O guvernare care e prost văzută la nivelul țării. M-am uitat pe sondaje, Cîțu nu există. Eu nu cred că își pune cineva întrebarea dacă guvernul Cîțu e vinovat de căderea PNL-ului. De ce a ajuns atât de jos și de ce ritmul e atât de mare? Ritmul în care cade PNL-ul este foarte mare. 

 

Când a fost numit Florin Citu am spus că orice partid care are guvernarea cade în sondaje, dar cu Florin Cîțu cade și mai mult.

 

Orice chestiune care pune sub semnul întrebării probitatea unui politician face probleme. Populația e sceptică, așteaptă asta. Guvernul Cîțu e cel care inmormanteaza PNL-ul în acest moment, Cîțu ca prim-ministru dă o viteză mai mare pe această pantă și lupta, modul în care s-au atacat.

 

Părerea mea e că dacă apare un al treilea candidat, vor avea probeleme amândoi”, este de părere Miron Mitrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.