Miodrag Belodedici, prezent la inaugurarea terenului sintetic de la Eftimie Murgu! – Banat FM

Miodrag Belodedici, prezent la inaugurarea terenului sintetic de la Eftimie Murgu!

Fostul internațional român Miodrag Belodedici s-a aflat în mijlocul copiilor participanți la un turneu de fotbal care a marcat inaugurarea terenului sintetic de sport din comuna Eftimie Murgu.
Miodrag Belodedici a fost cel care a dat lovitura de start în primul meci desfășurat pe noul teren de sport din comuna Eftimie Murgu. Inainte de start, el le-a vorbit celor peste 150 de copii prezenți la competiție despre importanța educației prin sport și mișcare. La turneul de fotbal de la Eftimie Murgu, aflat la cea de-a 3-a ediție, au participat 16 echipe din județele Caraș-Severin, Timiș și Arad.
„Am fost invitat de către domnul primar al comunei Eftimie Murgu, aici unde este şi minunatul Complex Mulinologic, care cuprinde acele faimoase mori de apă. Tot cu acest prilej, a fost inaugurat şi un teren sintetic, ocazie cu care a fost organizat şi un turneu de fotbal pentru tinerii sportivi. După cum ştiţi, de câte ori primesc o invitaţie din judeţul Caraş-Severin las totul şi vin. Sunt evenimente binevenite, extraordinar de utile pentru copiii care iubesc fotbalul, sportul în general. Din punctul meu de vedere acest lucru ar trebui făcute mai multe asemenea acţiuni, în special în mediul rural. Zona este minunată, cu aer curat, unde poţi să respiri, iar copiii au ce vizita”, a declarat, cu acest prilej, Miodrag Belodedici, care este în prezent directorul Centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal.
„Marea noastră satisfacţie este că, în mijlocul nostru a fost prezent şi cel care a ridicat deasupra capului, de două ori, cel mai râvnit trofeu. Pentru noi este o mare onoare şi sperăm ca la ediţiile viitoare, prin Miodrag Belodedici, să avem alături de noi şi alte mari personalităţi ale sportului mondial”, a afirmat primarul comunei Eftimie Murgu, Mihai Vlădia.
La cea de-a treia ediţie a turneului de fotbal adresat copiilor născuţi în anii 2008 şi 2011 au participat câte opt echipe la fiecare categorie de vârstă. Turneul s-a desfasurat pe durata a doua zile. În ceea ce privește terenul sintetic inaugurat, acesta are o lungime de 42 de metri şi o lăţime de 22 de metri. Pe el a fost amplasat un covor sintetic omologat de UEFA şi FIFA, care se regăseşte şi la câteva echipe de top din România. În total, proiectul a durat circa două luni de zile, de la începerea lucrărilor şi până la inaugurarea terenului de sport.

De interes:  Operațiunea Ghilotina continuă. Care sunt zonele afectate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.