Minaur, o nucă prea tare pentru handbaliștii reșițeni – Banat FM

Echipa de handbal CSM Reșița rămâne fără victorie și după cea de-a 4-a etapă a Ligii Zimbrilor. Pe propriul teren, rosso-nerii reșițeni au cedat aseară în fața formației Minaur Baia Mare.
După jocul bun prestat în etapa trecută, când a pierdut la o diferență de un singur gol pe terenul Stelei, nou-promovata CSM Reșița spera să obțină în sfârșit primul succes în Liga Zimbrilor. Din păcate, socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din Polivalenta reșițeană, acolo unde oaspeții de la Minaur Baia Mare au fost vioara întâi, cel puțin pe parcursul primei reprize. Cu Ionuț Ciobanu în formă bună, o apărare de netrecut și un atac inspirat, Minaur a reușit o desprindere facilă, în fața unei formații reșițene căreia nu i-a ieșit aproape nimic. La pauză, tabela consemna un incredibil 7-18, soarta celor trei puncte fiind practic decisă după primele 30 de minute. La adăpostului avantajului de 11 goluri, antrenorul oaspeților, Stephane Plantin, a folosit în repriza secundă garnitura a doua, care a mai cedat din terenul cucerit până la pauză. Portarii Țenghea și Simulescu au fost la înălțime în cele două porți, dar Reșița a fost echipa mai bună în partea a doua a jocului. Elevii lui Ilie Vaidasigan au reușit să reducă mult diferența, fiind învinși în cele din urmă la o diferență de numai patru goluri, scor 22-26.

De interes:  Un tânăr care l-a acuzat de agresiune sexuală a renunţat la procesul civil

„Aș începe prin a le mulțumi fanilor din tribună pentru susținerea pe care ne-o arată, indiferent de jocul nostru sau de rezultat. Despre meci, nu pot să spun decât că am avut o primă repriză dezastruoasă. Nu știu, probabil și din cauza presiunii nu reușim să facem acasă ceea ce ne propunem, să jucăm ceea ce pregătim la antrenamente. În repriza a doua am intrat în joc, dar, din păcate, diferența de pe tabelă era deja prea mare. Cât privește afirmația că Minaur a jucat în repriza secundă cu rezervele, nu sunt de acord, eu spun că Minaur nu are rezerve, iar între cei folosiți după pauză s-au aflat și jucători de lot național”, a declarat antrenorul Ilie Vaidasigan.
Reșița: Simulescu, Vuiță – Mledenciu 3, Rohozneanu, Boriceanu, Heimbach, Vulpe, Daia 1, Starchenko 1, Bahan 6 (4 din 7m), Dediu 1, Ignat 2, Bărbuș, Belchite 5, Santeiu 2, Țiu 1. Antrenor Ilie Vaidasigan.
Minaur: Ciobanu, Țenghea – Kotrc 6 (2 din 7m), Csepreghi 5, Vojdovic, Brajovic 3, Haiduc 1, Cristescu 1, D. Mureșan 2, R. Nagy, T. Botea 1 (din 7m), Căbuț 3, Coric, Bușecan, Bera 1 (din 7m), Buzle 3. Antrenori: Stephane Plantin și Alexandru Sabău.
După această etapă, CSM Reșița e penultima în clasament, cu un singur punct în cont. Din păcate, nici perspectivele nu sunt foarte încurajatoare, pentru că urmează alte două partide foarte grele. Duminica viitoare, rosso-nerii joacă la Potaissa Turda, iar peste încă o etapă vine la Reșița campioana Dinamo.

De interes:  Bobby Păunescu: „URSS i-a fost frică să intre în România. Ceaușescu a început foarte bine, a terminat-o prost. Cerem desecretizarea arhivelor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.