A murit Ivan Patzaichin – Realitatea de Timiș

Lumea sportului este cuprinsă de durere, după ce tot mai multe persoane importante din acest domeniu au plecat dintre noi! În urmă cu doar câteva minute am primit și vestea că a murit celebrul canoist Ivan Patzaichin, născut pe 26 noiembrie 1949 la Mila 23, în județul Tulcea. 

Dimineața aceasta a venit cu o veste extrem de dureroasă pentru toți iubitorii de sport. Se pare că  plecat dintre noi Ivan Patzaichin, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară, unde a câștigat medalii la edițiile din 1968, 1972, 1980 și 1984. Celebrul sportiv avea 71 de ani.

De mai bine de trei luni, Ivan Patzaichin era internat la Spitalul „Elias”, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Ar fi aflat de această afecțiune mult prea târziu și s-ar fi luptat singur cu toată durerea.

Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar astăzi a încetat din viață. Deși medicii au făcut toate eforturile pentru a-l ține în viață, se pare că organismul a cedat. Familia este răpusă de durere și nu a făcut încă declarații despre acest subiect extrem de dureros.

De interes:  Bilanț CoVid-19, 8 iunie: 202 cazuri noi! Sunt raportate 277 de decese, dintre care 256 sunt anterioare ultimelor 24 de ore și neînregistrate

Patzaichin are în total 7 medalii la Jocurile Olimpice (4 de aur și 3 de argint), fiind al patrulea cel mai medaliat sportiv român la Jocurile Olimpice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.