Despre gama de produse de la Blum – Protege Parol

Sistemele de inchidere ale sertarelor si gama de balamale de calitate de la Blum au surprins foarte mult in acest an 2019 piata din Romania datorita calitatii lor, design-ului si duratei lor de viata. 

 

Studiile interne de la Blum au demonstrat ca toate produsele lor au o durata de viata extinsa si se pot inchide si deschide de pana la 200.000 ori. Aceste balamale isi demostreaza valoare si inspira cu durata lor de viata dar si cu experienta de utilizare data. Astfel ele sunt alese de multi romani datorita calitatii lor si durabilitatii.

 

Sistemele de ridicare de la Blum sunt realizate pentru a inspira si a da o experienta de utilizare cat mai placuta la orice folosire.

 

Astfel, sistemele Aventos sunt realizate pentru mobilierul din bucatarie care este utilizat des.

 

In acest fel tu te vei putea bucura de o experienta de utilizare cat mai placuta si de confort.

 

Balamalele sunt accesorii esentiale de mobilier care ajuta si permit usilor sa se deschida rapid si usor. Ele sunt gasite in orice casa si incapere de la bucatarie pana la baie.

 

De interes:  România în realitate, invitat ADRIAN VOICAN

Sunt multe tipuri de balamale de mobilier pe care le puteti gasi in showroom-ul Protege Parol care sa va ofere o experienta de utilizare cat mai placuta si care sa adauge un plus de confort.

 

Pe www.protege.ro gasiti acum o gama variata de balamale de mobilier de calitate ridicata precum cele CLIP si cele cu sistem BLUMOTION care sa adauge un plus de utilizare placuta mobilierului din bucatarie.

Vedeti pe site-ul nostru intreaga gama de balamale de mobila de la Blum prin Protege Parol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.