Mașina de făcut gheață – echipamentul care lipsește afacerii tale

Eficiența este cheia în fiecare activitate pe care o întreprindem, așadar, poate te întrebi cum poți folosi această valoare pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a organiza evenimente de neuitat.

Chiar dacă perioada prin care trecem este destul de instabilă pentru restaurante și localuri, lucrurile își vor reveni la normal și este foarte important să fim prevăzători. E ideal ca zilele de vară să le petreci alături de o băutură rece, însă ce se întâmplă dacă organizezi o petrecere sau ești proprietarul unui restaurant sau cafenea? E nevoie să crești eficiența, pentru a reduce costurile și a crește veniturile.

O mașină de făcut gheață este ajutorul ideal atunci când pregătești mai mult de 20 băuturi pe zi, deoarece reduce volumul de muncă, este multifuncțională și poate fi folosită oriunde; ai nevoie doar de o priză și multă încredere într-un produs care îți va face viața mai ușoară.

Mașinile de gheață sunt special create pentru restaurante, cafenele, brutării, catering sau chiar și pentru uzul personal. Pentru restaurantele unde se prepară zilnic foarte multe băuturi, este recomandată o masina gheata cu o capacitate mare, însă pentru zilele de vară în care organizezi party-uri la tine în grădină sau evenimente speciale, ai posibilitatea de a-ți alege o mașină de gheață cu capacitate mai mică, ideală pentru uzul personal.

De interes:  Horoscopul zilei, sâmbătă 24 iunie 2023. Luna se întâlnește cu vindecătorul Chiron

Cum poate ajuta o mașină de făcut gheață afacerea ta la început de drum?

Există numeroase beneficii, printre care faptul că tu sau angajații tăi vor putea pregăti instant băuturi reci și salate proaspete pentru a satisface până și cele mai exigente cerințe. Un alt beneficiu important este varietatea, deoarece aceasta poate produce mai multe tipuri de gheață: fulgi de gheață, folosiți cu precădere pentru fructe și salate și cuburi de gheață folosite la prepararea băuturilor. În funcție de performanța aparatului și nevoile tale, acesta poate să producă toate tipurile de gheață pentru a crește eficiența și ritmul de preparare. 

Care este capacitatea aparatelor de făcut gheață și unde se depozitează gheaţa?

Capacitatea acestora diferă în funcție de necesități, de aceea putem găsi atât un aparat de făcut gheață de uz casnic, care poate produce maxim un 1 kg de gheață într-o oră și un aparat de gheață profesional, folosit în localuri, restaurante, care poate să producă peste 400 kg de gheață.

De interes:  100% TU DECIZI! Pasztor Sandor, prins la pescuit în stare de urgență. Pe șeful CJ Bihor îl doare în cot de pandemie

Cu siguranță te întrebi cum poți alege echipamentul cu capacitatea potrivită pentru nevoile afacerii tale. Topk îți pune la dispoziție o gamă variată de mașini de cuburi de gheață şi, în plus, primești sfaturi și recomandarea celui mai bun produs pentru afacerea ta de la experții noștri.

În ceea ce privește spațiul de depozitare, specialiștii noștri te vor îndruma să alegi o mașină de gheață cu un spațiu de depozitare mai mic dacă ai un local mare sau o firmă de catering și trebuie să prepari mai multe produse odată. De ce? Pentru că dacă vrei să produci mai multă gheață într-un timp scurt, ai nevoie de o mașină cu o capacitate mare de producție și un spațiu mic, pentru a avea posibilitatea să produci mult și des.

În schimb, dacă ai un restaurant mic, este util să ai un echipament cu un spațiu de stocare mare și cu capacitate mică, deoarece ai nevoie de o cantitate mică de gheață, dar care să se mențină la orele de vârf, când sunt cei mai mulți clienți.

De interes:  1 iulie – Banat FM

Filtrele – indispensabile pentru asigurarea calității și extinderea duratei de viață

Este foarte important ca atunci când achiziționezi o mașină de gheață, să ai în vedere calitatea și numărul filtrelor.  Filtrele sunt indispensabile în acest proces, deoarece oferă clienților un produs calitativ și fără săruri minerale, iar în ceea ce privește satisfacția ta ca antreprenor, filtrele protejează și mașina de depunerile de săruri și, implicit, îi mărește durata de viață. Eficient, simplu și rapid!

Atunci când cauţi cel mai bun raport calitate – preț, verifică oferta de la TopK, pentru cele mai bune prețuri și calitate garantată. Contactează-ne și discută cu experții noștri despre mașina de gheață potrivită pentru tipul afacerii tale, având ocazia să alegi din branduri cunoscute, puternice și de încredere.

Nu uita că cea mai bună investiție pentru afacerea ta este în utilaje și echipamente de calitate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.