Marian Drăgulescu, în mijlocul copiilor de la Școala 6 din Reșița! Marele campion își va încuraja fiul la Naționalele de juniori care încep mâine la Polivalentă

Atmosferă incendiară în sala de sport a Școlii nr. 6 din Reșița: elevii și dascălii acestei unități de învățământ l-au aplaudat frenetic pe unicul Marian Drăgulescu, un adevărat simbol al succesului în gimnastica masculină românească – multiplu campion mondial și european și triplu medaliat la Jocurile Olimpice. Sportivul care, la 38 de ani, a obținut cea de-a cincea calificare la Olimpiadă, a venit astăzi în mijlocul elevilor de la Generală 6 – școala la care învață fiul său, gimnastul junior Richard Drăgulescu. Prezent la Reșița pentru a-l susține pe Richard la Naționalele de juniori din acest weekend, Marian a acceptat cu plăcere invitația de a vorbi copiilor despre performanța sportivă. Între cei care l-au ascultat s-au aflat Richard și sora sa Beatrice, alături de mămica lor, Larisa. Cunoscutul gimnast a răspuns la întrebări, a îndemnat copiii să facă sport și să lupte ca să-și îndeplinească visurile. Cel mai frumos moment al întâlnirii a fost reprezentat de vizionarea unui scurt material video cu cele mai reușite exerciții ale lui Marian Drăgulescu – prezentare punctată de aplauzele entuziaste ale celor mici.

De interes:  Lucrările de la Liceul de Arte Plastice din Timișoara mută cursurile în regim online

La final, gazdele i-au oferit lui Marian Drăgulescu un tort și i-au cântat – e drept, ceva mai devreme – tradiționalul „La mulți ani!”. Marele sportiv a fost asaltat apoi de copiii dornici să facă poze și să obțină autograful campionului. Înainte de plecare, Marian Drăgulescu le-a dat copiilor o nouă întâlnire, la Sala Polivalentă, acolo unde se desfășoară vineri și sâmbătă campionatele naționale individuale de gimnastică pentru juniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.