Braconier prins în flagrant de polițiști! Câtă muniție s-a găsit asupra lui și pentru ce „trofeu” a riscat? | Express de Banat

Polițiștii cărășeni au depistat ieri, pe raza localității Vermeș, un bărbat care avea asupra sa o armă de vânătoare și mai multe obiecte folosite la braconajul cinegetic. Acesta făcea parte dintr-un club privat de vânătoare, dar nu avea autorizație.

Ieri, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au observat, pe un drum agricol din apropierea zonei forestiere, un tractor agricol care circula cu luminile stinse, în timp ce executau o acțiune pe raza localității Vermeș.

Procedând la oprirea regulamentară a vehiculului, polițiștii au stabilit că acesta era condus de un bărbat de 67 de ani din localitate, înregistrat în evidențe ca deținător de armă de vânătoare și membru al unui club privat de vânătoare. În interiorul cabinei au găsit o armă de vânătoare și alte obiecte folosite la braconaj. Mai mult, asupra suspectului a fost găsită și o cartușieră ce conținea 13 cartușe calibrul 30-06.

De interes:  Magie și Iubire: Inspiră-te din Aceste Sfaturi Pentru a Face Din Aniversarea Voastră un Eveniment de Neuitat

În urma cercetările efectuate, a rezultat faptul că bărbatul se întorcea din pădure, unde ar fi avut intenția să vâneze un bursuc, fără a deține însă autorizație de vânătoare.

Întreaga cantitate de muniție, arma de vânătoare, precum și celelalte obiecte găsite asupra suspectului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întocmindu-se în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.