Madonna Madonna a lansat „I Rise”, un single-ul cu negativ complex şi mesaj înălţător şi pozitiv

Madonna continuă lansările de piese de pe viitorul său LP cu „I Rise”. De această dată nu este un track cu influenţe dancehall, ci o piesă pop cu negativ complex şi mesaj înălţător şi pozitiv.

Madonna nu se fereşte de o declaraţie politică, începând „I Rise” cu o aluzie la violenţa atacurilor armate din SUA. Un sample cu vocea Emmei Gonzalez, supravieţuitor al atacurilor de la Liceul Stoneman Douglas este folosit la începutul melodiei. Piesa are o percuţie care aminteşte de trip-hop şi o chitară exotică pe fundal, care completează un sunet pop ca în perioada de glorie maximă a Madonnei.

Vizualul acestui single o prezintă pe artistă dansând cu ochii întredeschişi şi apare într-o buclă, totul în alb-negru. Despre noul său release Madonna a declarat următoarele:

„Am compus „I Rise” ca o modalitate de a oferi o voce celor marginalizaţi, care au simţit că nu au şansa de a îşi spune opinia. Acest an marchează aniversarea a 50 de ani de Pride şi sper că melodia îi încurajează pe toţi să fie cine sunt cu adevărat, să spună ce simt şi să se iubească pe sine.”

De interes:  Grav accident de circulație lângă Timișoara. Patru mașini implicate

Acesta este al doilea single de pe viitorul album al reginei pop, „Madame X”, care soseşte pe 14 iunie. Primul a fost „Medellin” o colaborare dancehall-reggateon cu Maluma. Piesa a fost cântată live la Billboard Music Awards 2019 pe 1 mai, folosind un sistem de holograme care a făcut senzaţie. Au trecut 4 ani de la ultimul LP al hexagenarei, „Rebel Heart”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.