M-am indragostit! Acum… Ce fac?! – Banat FM

M-am indragostit! Acum… Ce fac?!

m-am-indragostit-acum-ce-fac

Acum iubesti. Cu toata fiinta ta, cu toata suflarea si prin toti porii. Si continui sa faci asta neincetat. Nimeni nu a murit din asa ceva si nici nu a obosit. Atunci cand obosesti sa iubesti, te opresti. Si pleci. Sau pleaca celalalt. Mai devreme sau mai tarziu. Nu exista reteta, manual sau schema logica pentru starea ta. Te indragostesti, zambesti, adori, iubesti. Rinse and repeat. Nu iti intrebi prietenii, vecinii sau părintii. Faci ceea ce simti si lupti pentru ceea ce merita. Dar roaga-te sa merite. Altfel ai incurcat-o.

Si cineva intotdeauna va iesi mai sifonat din acest joc al iubirii.

Iti tremura vocea? Ai piele de gaina? Razi ca prostul? Iti ard obrajii? Nu ai „stare”? Nu te poti concentra la nimic? Esti intr-o continua agitatie psihica? Felicitări! Esti indragostit! Lista continua atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.

De interes:  Utilaj de 30.000 de euro, furat din Marea Britanie, descoperit pe autostradă, în județul Timiș

Uita de algocalmin. Cele mai mari dureri de cap de abia acum incep. :)) Pentru ca nu e lucru usor sa iubesti. Cine spune altceva nu a iubit. Deloc.

Cu iubirea nu-i de joaca. Iubirea acum o gasesti si acum o pierzi. Dar ce poate fi mai frumos decat atunci cand esti indragostit? Chiar si pentru o farama de clipa. Iar atunci cand nu pretuiesti iubirea e precum acel castel de nisip care a incetat sa se topeasca in lumina soarelui pentru ca ti-ai bagat tu picioarele in el. Incaltat fiind cu papuci de portelan.

Cu iubirea nu te joci decat daca vrei sa risti sa o si pierzi. Iar atunci cand ai pierdut jocul ai pierdut si esenţa. Vrei sa iubesti? Atunci indragosteste-te. Vrei sa ramai continuu indragostit? Atunci nu te opri din a iubi.
Pe cine trebuie si cum trebuie!

Tigara nu o pricepi. O fumezi. La fel si cu Iubirea. O simti!

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

De interes:  Raed Arafat, amenințat cu moartea. Poliția face anchetă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.