Pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj – Deva se va circula în cel mult două săptămâni, a anunțat astăzi, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc!

Ministrul și directorul general CNAIR au verificat starea lucrărilor pe șantierele autostrăzii Sebeș – Turda, Loturile 1 și 2, și autostrăzii Lugoj – Deva, Loturile 3 și 4.

În ceea ce privește Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, Ministrul Transporturilor a precizat acesta va fi dat în folosință până la sfârșitul anului. Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al autostrăzii este de peste 70%. În cursul zilei se lucra la turnarea covorului asfaltic pe o porțiune de drum.

În cazul lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, față de situația constatată anterior acestei vizite, când se avea în vedere inclusiv rezilierea contractului din cauza mobilizării reduse și a întârzierii termenelor de execuție, lucrările sunt în graficul stabilit de către constructor. Acesta a subliniat că dacă vor fi mobilizați mai mulți muncitori și mai multe utilaje, este posibil ca termenul final asumat de către antreprenor să fie respectat.

De interes:  Ce trebuie sa stiti despre botox

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.