Localuri, dar și persoane fizice sancționate de polițiștii locali pentru că au dat muzica prea tare sau au turat motoarele

Polițiștii locali au acționat și în acest weekend pentru luarea măsurilor legale în cazul localurilor, dar și a persoanelor fizice care au tulburat liniștea publică prin muzica dată la maxim.

Trei societăți comerciale care nu au ținut cont de faptul că muzica la intensitate ridicată provoacă disconfort cetățenilor care locuiesc în zonă au fost sancționate în nopțile de vineri spre sâmbătă și sâmbătă spre duminică. Este vorba despre societatea Chachassa TSM de pe strada Eugeniu de Savoya, societatea M&M Gastro Gardens, tot de pe strada Eugeniu de Savoya și Rainbow SRL, de pe strada Liviu Rebreanu, care au primit sancțiuni între 500 și 1500 de lei, conform Legii 61/1991 republicată.

Un cetățean care a închiriat localul Ciocârlia de pe strada Avram Imbroane, a fost, de asemenea, sancționat cu 1500 lei pentru că a dat muzica prea tare deranjând mai mulți locuitori, la fel și un alt timișorean care a închiriat localul Amado Tours de pe str. Polonă.

De interes:  Guvernul nu contestă decizia CCR privind purtatul măștii în aer liber, dar așteaptă motivarea

Două persoane care au tulburat liniștea locuitorilor de pe strada Școlii, prin muzică la intensitate ridicată, la un priveghi, au fost de asemenea, sancționate cu 1500 lei. Tot pentru deranjarea cetățenilor pe timp de noapte, de această dată prin turarea motorului și efectuarea de difturi prin frânări bruște pe loc, a fost sancționat un tânăr de 21 de ani.

Acesta a primit o amendă de 800 lei conform HCL 371/2007 deoarece s-a distrat în acest fel în pasajul de la Iulius Town. Sancțiunile totale s-au ridicat la 9300 lei. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou asupra faptului că tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte se sancționează drastic și că se vor lua măsuri ori de câte ori se constată astfel de fapte pe raza municipiului.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.