Atunci cand ai nevoie sa stergi ceva, lavetele industriale pot fi ce mai buna solutie.

Desigur, poate esti tentat sa optezi pentru lavetele din bumbac, insa iata cateva atuuri ale unei lavete industriale, de care nu ai stiut pana acum: capacitate mai mare de absorbtie in comparatie cu lavetele din bumbac, viteza mare de absorbtie, ambalaj compact.

In primul rand, daca analizam cu atentie povestea lavetelor de bumbac, aflam ca majoritatea lavetelor de bumbac disponibile pe piata noastra sunt resturi textile, ambalate si decupate in diferite forme. Astfel, in majoritatea cazurilor, bumbacul din componenta lor nu este de calitate buna; de obicei aceste lavete au si elasten in compozitie.

Lavetele din bumbac pot sa absoarba de 2 ori cat greutatea lor in stare uscata. Asadar, atunci cand ai nevoie sa stergi uleiul sau alte lichide de vascozitate mare, lavtele de bumbac nu te pot ajuta preamult. In schimb, apeleaza cu incredere la lavete industriale.

De interes:  Testări ale RO-ALERT – Banat FM

Poate nu ti se pare importanta capacitatea de absorbtie, insa, daca te gandesti si faci un calcul, o capacitate mai mare de absorbtie inseamna un consum diminuat de lavete, adica mai putine achizitii si mai multi bani in portofelul tau. Economia costurilor este ceva ce trebuie sa iei intotdeauna in calcul, indiferent de achizitie.

Lavetele industriale contin fibre de celuloza, intr-o structura conceputa special pentru a oferi o viteza mult mai mare de absorbtie. Prin aceasta caracteristica vei obtine doua mari beneficii: se va reduce timpul necesar pentru stergeri si se mareste eficienta utilizarilor.

Lavetele industriale sunt ambalate foarte compact, fapt ce aduce un castig important din punct de vedere al manipularii lor, cat si prin prisma spatiului de depozitare.

Calitatea lavetelor poate sa difere de la o comanda la alta, in cazul lavetelor din bumbac. Asa cum am spus, lavetele din bumbac provin, de obicei, din resturi textile. Acest lucru are un impact garantat asupra calitatii lor si poate influenta, in nenumarate feluri, activitatea ta.

De interes:  Judoka de la Muncitorul și Energetica, pe podium la „Cupa Speranțelor” – Banat FM sound factory

In schimb, calitatea lavetelor industriale este constanta, mereu aceeasi, fara surprize. Chiar si dupa un numar mare de comenzi, vei primi acelasi tip de lavete industriale. Acest lucru reprezinta, poate, cel mai mare atu al acestui tip de lavete: te obisnuiesti cu o laveta, lucrezi de fiecare data cu acelasi material, cu aceleasi calitati si cu aceeasi calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.