Frontiera dintre România și Serbia a fost complet închisă

Autoritățile din Serbia au luat decizia de a interzice accesul românilor pe teritoriul țării lor, toate punctele de frontieră fiind închise. Asta pentru că țara noastră este considerată teritoriu cu transmitere intensivă a bolii COVID 19.

Autoritățile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autoritățile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea și deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetățenilor străini care vin din țări, respectiv zone cu transmitere intensivă a bolii COVID 19 sau focare de epidemie și anume:
– Provincia Hubei din China;
– Orașul Daegu și provinciile Gyeongsang de Nord din Coreea de Sud;
– Cantonul Ticino din Elveția;
– Italia;
– Iran;
– România.
Măsurile se aplică și șoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internațional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei.
Măsurile de mai sus nu se aplică persoanelor care au primit aprobare de intrare în Republica  Serbia de la Ministerul Sănătății din țara vecină

De interes:  100% TU DECIZI! Păpușarul Daniel Chițoiu și ițele economice. Familie ucisă, de Crăciun, în accident

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.