La mulţi ani, David Hasselhoff! – Banat FM

David Hasselhoff, poreclit „The Hoff”, s-a nascut in 17 iulie 1952 in Baltimore, Maryland, SUA si este un celebru actor american, cântăreț, producător și om de afaceri.

David a fost al doilea dintre cei patru copii ai familiei Hasselhoff. Din copilarie a luat lectii de dans, canto si actorie, manifestand un deosebit interes pentru aceste arte.

Studiile de actorie si le-a continuat la „Academia de Arte” din Chicago iar mai tarziu la „Institului de Arte” din California, Valencia.

Debutul pe micile ecrane si l-a facut prin cateva spoturi publicitare, dupa care David Hasselhoff este remarcat de oamenii de specialitate si primeste rolul Dr. William „Snapper” Foster Jr. din serialul „The Young and the Restless” in perioada 1975-1982. Actorul continua cu un rol principal in serialul „Knight Rider”.

David Hasselhoff se casatoreste in anul 1984 cu Catherine Hickland de care divorteaza cinci ani mai tarziu si in martie 1989 se casatoreste cu Pamela Bach cu care se muta in Europa. Aici isi regaseste calitatile de cantaret de muzica pop iar in anul 1990 isi lanseaza primul album intitulat „Looking For Freedom”, urmat apoi de albumele „Crazy for You” (1991) si „Miracle of Love” (1995).

De interes:  Prima intervenție de stingere a unui incendiu la un autoturism electric în județul Timiș

In lumea cinematografica David Hasselhoff revine ca actor si producator in serialul „Baywatch Nights” iar din anul 1999 isi face debutul ca director de productie pentru serialul „Baywatch”.

In anul 2006, actorul divorteaza si de Pamela Bach cu care are doi copii.

Pe scurt despre David Hasselhoff:

Nume: Hasselhoff
Prenume: David Michael
Data Nasterii: 17 iulie 1952
Locul Nasterii: Baltimore, Maryland, SUA
Nationalitate: Americana
Studii: Academy of Dramatic Arts Chicago, Institute of the Arts California
Ocupatie: Actor, cantaret pop

David Hasselhoff a devenit faimos inca de cand juca in „The Young and the Restless” si apoi in serialul „Knight Rider”.

Ne place David Hasselhoff deoarece este un actor de o carisma formidabila, talentat, care prin actiunile sale te face sa-l apreciezi in primul rand ca actor, scenarist si producator, si nu prin scandalurile in care a fost implicat in viata reala.

Sursa: wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.