Din cauza numărului crescut de infectări, dar și a variantei Omicron, mult mai contagioasă decât celelalte tuplini, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile.

 

„Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.02.2022.

Art.2 – Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 07.02.2022, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 – Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administrației publice centrale.

Art.4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență”, se arată în comunicatul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență 

De interes:  Unul dintre cele mai puternice incendii din Australia este sub control, după mai bine de două luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.