Barry Gibb (Barry Alan Crompton Gibb), născut pe data de 1 septembrie 1957, este singurul membru supravieţuitor al trupei Bee Gees.

Împreună cu frații săi Robin și Maurice Gibb au format în 1958 cea mai de succes trupă disco a tuturor timpurilor, Bee Gees. De-a lungul carierei, aceștia au vândut peste 220 de milioane de albume în întreaga lume și au avut nenumărate hituri precum „Stayin’ Alive”, „Night Fever” sau „Tragedy”.

Din nefericire însă, aceștia au fost loviți de o tragedie cumplită în 1988, când Andy, mezinul familiei, s-a stins din viață la doar 30 ani, din cauza unor complicații ca urmare a dependenței de cocaină. Andy era de asemenea cântăreț, acesta bucurându-se de succes pe plan solo cu hitul „I Just Want To Be Your Everything”, în anul 1976. Chiar înainte să dispară Andy, cei trei Bee Gee deciseseră să-l coopteze pe Andy în formație și să cânte în cvartet…

Bee Gees au continuat să cânte după moartea fratelui lor, însă în 2003 aveau să primească o nouă lovitură dură. Maurice a suferit un atac de cord la Miami, decedând la vârsta de 53 de ani. La funeraliile acestuia a participat chiar și Michael Jackson, care a fost văzut în limuzina fraților Gibb.

De interes:  Situație critică în secțiile ATI. Bolnavii COVID se sufocă lângă paturile cu oxigen ocupate

Robin și Barry au decis să nu mai cânte vreodată, fiind mult prea marcați de moartea lui Maurice. Fratele geamăn al lui Maurice, Robin, avea să închidă ochii în 2012, după o lungă luptă cu cancerul.

„Mo s-a stins în două zile”, le-a spus Barry britanicilor de la Daily Mail anul trecut, când a vorbit despre moartea fraților săi. „Poate că e mai bine decât o tortură de lungă durată, așa cum a suferit Robin. Andy a murit la 30 de ani. Diverse forme de a trece în neființă, ce au fost devastatoare pentru mama noastră.”

Barry, acum în vârstă de 70 ani, nu s-a gândit să mai cânte vreodată. „După ce a murit Rob, pur și simplu am stat și m-am gândit că acela a fost sfârșitul a tot și că voi dispărea cu ușurință.”

Cu toate acestea, artistul s-a alăturat pe scenă formației Coldplay anul trecut, în Glastonbury, Marea Britanie, și a interpretat alături de trupă „To Love Somebody” și „Stayin’ Alive”.

De interes:  Bilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.345 de cazuri noi și 45 de decese/ La ATI sunt internați 458 de pacienți

Deși nu mai este împreună cu frații săi, cântărețul se gândește zilnic la aceștia: „Trăiește în prezent. Prețuiește orice moment, pentru că vezi ce se poate întâmpla.”

Sursa: wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.