Talentele se descoperă în Clisura Dunării. Începe „Ritmuri în mileniul III”

Festivalul-concurs Național de Muzică Ușoară „Ritmuri în mileniul III” va fi găzduit în localitatea Berzasca în perioada 10-12 octombrie, fiind singurul festival din țară care se desfășoară în afara spațiului orășenesc și care promovează acest gen muzical în mediul rural.

Obiectivul festivalului este de a promova potențiale valori dornice de afirmare cu preponderenţă solişti vocali de muzică pop-rock, iar în trecut a lansat voci de succes la mari concursuri naționale, cum ar fi „X Factor“ și „Vocea României“. Festivalul va cuprinde o secțiune de tineri interpreți cu vărsta cuprinsă între 12 și 16 ani și o secțiune de interpreți cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 ani.

Organizatorii concursului sunt Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin, Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Romanu”- Reşiţa, Primăria și Consiliul Local Berzasca și Casa de Cultură Berzasca.

De interes:  Opt focare de coronavirus, în județul Timiș. Printre ele, firme private, centre pentru vârstnici dar și cel unde sunt cazați migranți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.