Connect with us

Locale

Klaus Iohannis, după numărul mare de infectări și decese COVID în România ”Măsurile de restricție sunt inevitabile”

Publicat

pe

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri seara, la ora 18:00, o conferință de presă, la Cotroceni, după recordul absolut de infectări cu coronavirus. Klaus Iohannis a declarat că tendința e de creștere accelerată a ratei infectărilor, iar măsurile de restricție sunt inevitabile. Cu cât mai repede sunt introduse și respectate, cu atât mai rapid își vor produce efectele și vor putea fi ridicate din nou.

”Am avut în ultima săptămână cel mai mare număr de cazuri noi înregistrate. Sunt cifre îngrijorătoare. Tendința actuală este una de creștrere accelerată care duce la un număr tot mai mare al deceselor. Măsurile de restricție sunt inevitabile, cu cât mai rapid sunt introduse și respectate, cu atât ne vom reveni mai rapid.

Situația nu e complicată doar în România, ci și în alte țări europene. Sistemele de sănătate au fost supuse unor mari presiuni, iar medicii au făcut eforturi uriașe. Transmit un mesaj special de recunoștință și mulțumire personalului medical din România. Acești oameni extraordinari, care și-au ales această profesie vocațională, merită respectul nostru. Avem încredere în medicii noștri. Lunile care vor urma nu vor fi deloc ușoare, dar sunt convind că în ciuda pericolului suplimentar vor acționa cu același devotament.

Îi asigur pe toți cei din sistemul medical că sunt alături de ei și împreună vom face față acestei crize. Avem cu toții o mare responsabilitate. O repet cât timp va fi necesar: oricât ne-am dori, situația epidemiologică nu ne permite întoarcerea la normalitate dinainte de pandemie. Ne aflăm într-un punct critici și avem de făcut o alegere fundamentală pentru viitorul și sănătatea noastră și a celor dragi.

Vrem să mergem pe un drum care duce la o explozie de cazuri? E un drum la capătul căruia ne așteaptă multă suferință. Trebuie să dăm dovadă de responabilitate și să respectăm cu strictețe regulile: purtatul măștii, distanța socială, evitarea aglomerațiilor, munca la domiciliu, igiena mâinilor. Oricâte măsuri și restricții ar impune statul, ele își pierd din eficiență dacă unii cetățeni nu participă la acest efort colectiv. Virusul care ne-a bulversat existența a luat multe vieți.

Un comportament rațional și micile sacrificii pe care suntem chemați să le facem pot salva viața semenilor noștri. Haideți să dăm dovadă de solidaritate și să depășim împreună cu bine aceste momente”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebările presei:

Reporter: De ce de aproape 3 luni numărul de teste zilnice e aproape constant și nu reușim să creștem această capacitate de testare?

Klaus Iohannis: Planul e de a crește numărul de testări, și dacă ne uităm pe date el crește. Azi am avut peste 27.000. E însă o dublă problemă: nu doar aparatele sunt poate încă insuficiente, personalul calificat nu poate fi însă inventat peste noapte. Pregătirea cadrelor durează ani și ani. Avem laboratoare care în continuare doresc să se facă aceste testări. Nu trebuie să ne așteptăm la minuni

Reporter: Au fost luate deja primele măsuri restrictive, dar ele vin la pachet cu dificultăți economice. Ce se va întâmpla dacă în următoarele două săptămâni nu vor da rezultate?

Klaus Iohannis: Strategia e clară: vom reacționa local și regional. Nu e nevoie să închidem toată țara. S-a introdus de către specialiști acea scală care ne spune dacă e cazul să se ia anumite măsuri. Aceste restricții se bazează pe o evaluare a specialiștilor care ține cont de gradul de infectare din localitatea respectivă. Așa se va întâmpla în continuare. E foarte bine să se reacționeze local, țintit.

De interes:  Protest față de restricții, la Timișoara

Reporter: Săptămâna trecută aveam deja 2000 de cazuri, și dvs ați vorbit mai mult despre temele electorale, ați pronunțat de 17 ori PSD, mai mult decât despre covid. Considerați că dvs. și guvernul ați făcut suficient pentru a inversa tendința de creștere a numărului de cazuri? Este vreo lecție de învățat pentru parlamentare?

Klaus Iohannis: Avem situații diferite: politica e amenințată de PSD, sănătatea – de covid. Sunt două pericole, trebuie să ne adresăm în ambele părți. E evident că ne îngrijorează că această creștere a numărului de infecții mai mult decât alegerile parlamentare. Probabil că lucrurile se vor complica odată cu vremea rece. Să nu facem o confuzie între abordarea politică – societatea merge mai departe și abordarea publică, ce trebue să fie aplicată. Autoritățile au reacționat corect. Nu se poate aștepta nimeni ca guvernul singur să stăpânească epidemia. E o răspundere partajată. Boala nu se răspândește de la autoritate la alta, de la instituție la alta, ci de la om la om.

PSD a ținut în parlament câteva săptămâni o lege ce trebuia dată urgent pentru a permite guvernlui să ia măsuri rapide

Reporter: Unul dintre domeniile afectate a fost cel cultural. Ei reclamă că nu a existat un argument pentru închiderea teatrelor și cinematografelor, ce mesaj le transmiteți?

Klaus Iohannis: Cultura e unul din domeniile extrem de afectate. E însă clar că vorbim de măsuri luate de autorități la sfatul experților, care recomandă politicienilor ce măsuri trebuie să ia pentru a îngrădi răspândirea virusului. Din păcate, cultura s-a manifestat prin spectacole, iar experții consideră că aceste întâlniri trebuie îngrădite.

Reporter: E oportună campania electorală pentru alegerile parlamentare?

Klaus Iohannis: O democrație nu funcționează fără alegeri. Alegerile trebuie să aibă loc, nu putem funcționa cu un Parlament fără puteri depline. Chiar dacă ar rămâne acest parlament după 20 decembrie, nu va mai avea puteri depline. Cu cât am putea amana alegerile? Maxim 3 luni și ajungem la finalul iernii.

Chiar dacă admitem că sunt condiții speciale, cu foarte multe persoane bolnave, treubie să găsim o formă de campanie online, tv și să mergem la vot. Actul de votare în sine nu e mai periculos decât mersul după pâine. La alegeri organizarea a fost bună.

Reporter: În ultimul raport al Comisiei Europene se vorbește despre eficiența CNA. Cum apreciați prestația CNA, se impun schimbări? Ce proiecte aveți?

Klaus Iohannis: În CNA sunt unele persoane foarte calificate, independente, dar instituția e construită pe vot politic din parlament, deci mai mulți PSD-iști decât altceva, și este un pic problematic. Pentru CNA trebuie găsită o altă formulă, pentru a avea cu adevărat membri independenți. CNA în ansamblu putea să facă o treabă mai bună.

Reporter: Pe 15 mai, când a fost ridicată starea de urgență, aveam circa 160 de infectări, azi aproape 3.000 zilnic. Se poate vorbi despre starea de urgență?

De interes:  Alexandru Rafila, despre regulile valabile în România pentru sărbătorile de iarnă

Klaus Iohannis: Cred că s-au luat deciziile bune, dar o pandemie nu e o alegere politică. O pandemie nu e un ghinion, e o catastrofă cu care trebuie să trăim până când vom avea un vaccin sau un tratament. Încet-încet am învățat câte ceva despre acest virus, în consecință putem să avem o viață cât de cât aproapiată de normal. Foarte regretabil avem foarte mulți care au murit. Autoritățile au partea lor de rezolvat, noi cetățenii avem partea noastră de responsabilitate în a respecta regulile. Când vom găsi un vaccin, să dea Domnul să fie cât mai curând, va fi mai simplu. Va mai dura, nu este iminentă finalizarea pandemiei, de aceea fac un apel la toți românii, pentru că doar împreună vom reuși.

Reporter: Sigur că subiectul nr 1 e situația sanitară, dar există și alte priorități strategice, cum le-ați anunțat într-un comunicat dat ieri după CSAT, referitor la modificarea legilor de funcționare a serviciilor secrete. Problema e că serviciile au pierdut atribuții după deciziile CCR din 2016 și 2020. Mai exact au pierdut dreptul ca ifnromațiile culese să fie folosite drept probe în procesele penale. Am înregistrat p încetinire a ivnestigațiilro, anchetelor. În procesul de scriere a acestor legi intentționati s găsiți solutii pentru această problemă? Mai ales că ultima decizie a CCR din 2020 nici informațiile pe mandatele de securitate natională nu pot fi utilizate?

Iohannis: Nu intenționez să am inițiativă și să dau serviciilor atribuții în domeniul urmăririi penale. Aceste lucruri se fac de către procurori. Serviciile secrete nu au ce căuta în acest domeniu. Serviciile se ocupă de problemele lor și sesizează parchetul competent. Nu ontenționez să modific legile în sensul de a reveni la situația anterioară.

Reporter:Dacă legea de amânare a alegerilor ajunge la dvs, o blocați sau luați totuși în calcul amânarea?

Iohannis: Alegerile vor avea loc pe 6 decembrie, ele sunt programate. Mandatul Parlamentului nu poate fi prelungit prin lege. Oricâte proiecte de legi ar pune pe masă unii parlamentari care nu se mai satură, aceste lucruri nu sunt posibile, prin Constituție

Reporter: Considerați că numărul ridicat de cazuri are vreo legătură cu alegerile locale?

Iohannis: Nu are o legătură cu alegerile locale. E posibil ca în unele localități să aibă legătură cu petrecerile ilegale care au avut loc după alegerile locale. Dar nu alegerile și procesul electoral au dus la aceste creșteri

Reporter: Prognoza Băncii Mondiale arată deficit bugetar de 9% din PIB pentru acest an. Ce măsuri de redresare economică se impun?

Iohannis: Multe măsuri au fost luate deja de guvern, altele urmează. E foarte clar că economia își va reveni mai repede dacă vor exista stimulente și programe de intervenție, de sprijinire a economiei. Toți suntem de acord că măsurile treubie puse în practică în cel mai scurt timp

Reporter: Comunicatul CSAT face referire la reforma instituțiilor de securitate. Se va lucra cumva și la legea Jandarmeriei astfel încât abuzuri gen 10 august să nu mai poată fi mușamalizate? Reforma servicilor?

De interes:  Ministrul Sănătății și-a dat DEMISIA

Iohannis: Noi am decis o noua strategie de apărare, o nouă paradigmă. Vechea paradigmă pleca de la premisa că va avea loc un război în Europa. Nu credem că va mai fi cazul unui război clasic. Inamicul de data aceasta nu va mai veni cu tancul, ci cu dezinformare, cu atacuri de tip cyber. Toate acestea trebuia pregătite din timp. Încet, dar sigur, ne apropiem de o situație pe care o consider foarte bună, avem strategia națională, avem banii pregătiți pentru forțele armate, trebuie finalizată întreaga acțiune cu modernizarea legislației. Inclusiv aceste modificări se vor opera în lege. Aștept ca noul Parlament să se apuce urgent de aceste chestiuni foarte necesare

Reporter: Care e populația Bucureștiului, având în vedere că autoritățile nu au reușit să ajungă la un acord în acest sens?

Iohannis: O să aflu excat și vă transmit prin biroul de presă

Reporter: Mulți medici se plâng de epuizare. Are România suficienți medici de terapie intensivă? Sau va trebui să cerem ajutor de la alte state?

Iohannis: În momentul de față situați nu e încă critică, dar e îngrijorătoare. Iată câteva date: există peste 1000 de locuri ATI pentru pacienți Covid, acum 600 sunt ocupate. În spital, în general, există și alte locuri ATI decât pentru Covid. În total, locuri ATI sunt în jur de 2.300. Dar distribuția nu e uniformă. Dar nu trebuie să ne complacem în această situație. L-am rugat azi pe premier să iaa măsuri urgente pentru a crește numărul de paturi ATI pentru Covid, probabil vom vedea o mișcare în această zonă.

Medici avem atâția cât avem, și sunt foarte buni. Știu că mulți sunt în pragul epuizării, mulți sunt supărați că nu sunt condiții mai bune. Cu siguranță sunt și medici tineri care se specializează cu această ocazie

Reporter: Ne putem aștepta la o restrângere a dreptului de a circula între localități?

Iohannis: Este destul de probabil să apară noi și noi restricții pe măsură ce numărul infectărilor va crește. Personal cred că toate măsurile treuie să fie proporționale cu incidența bolii, nu vreau să ajungem la situația în care nu mai e permisă circulația între localități.

Reporter: De câte ori ați fost în situația de a vă testa? Există un protocol în situația în care v-ați îmbolnăvi?

Iohannis: Nu m-am testat niciodată pentru că nu am fost în situația aceasta. Eu cred în măsurile despre care vorbesc. Chiar dacă ar fi o persoană bolnavă, pericolul e redus aproape la zero pentru că păstrez distanța și port masca. La fel și la Consiliul European, unde toată lumea a purtat mască, deși nu este obligatorie. Noi totuși am considerat că e bine să o purtăm, să păstrăm o distanță rezonabilă.

Reporter: Italia a impus obligativitatea măștii, inclusiv în aer liber, la fel unele regiuni din Spania, Belgia, Turcia. Ar trebui și în România?

Iohannis: Avem și noi localități în care e obligatorie. Dacă experții vor recomanda așa ceva, eu aș fi de acord. Dacă Comitetul Național de Situații de Urgență va recomanda, atunci politicienii vor lua această măsură.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locale

Fast and Fixed: Soluția rapidă și sigură pentru un zâmbet complet în doar 24 de ore

Publicat

pe

De

În implantologia dentară modernă, timpul nu mai este un inamic. Tehnologia a evoluat atât de mult încât pacienții pot beneficia astăzi de tratamente rapide, minim invazive și cu rezultate spectaculoase. Una dintre cele mai inovatoare metode de reabilitare orală completă este sistemul Fast and Fixed, care permite refacerea unei arcade dentare într-o singură zi. Da, ai citit bine – dinți ficși în doar 24 de ore.

Această tehnică se adresează pacienților cu dinți lipsă sau cu dantură compromisă și oferă o alternativă sigură, estetică și funcțională la protezele mobile tradiționale.

Ce înseamnă Fast and Fixed și cum funcționează?

Sistemul Fast and Fixed se bazează pe inserarea a patru până la șase implanturi dentare într-o singură arcadă, în poziții strategice care evită zonele cu deficit osos. Datorită acestui aspect, în cele mai multe cazuri nu este nevoie de grefe osoase sau intervenții suplimentare. Imediat după inserarea implanturilor, se fixează o lucrare provizorie, care este stabilă, fixă și perfect funcțională.

Este o metodă ce îmbină siguranța implanturilor clasice cu viteza reabilitării imediate, fiind ideală pentru persoanele care doresc o soluție eficientă și rapidă pentru redobândirea zâmbetului.

De interes:  Protest față de restricții, la Timișoara

Beneficiile unei intervenții într-o singură zi

Reabilitarea dentară cu Fast and Fixed este o schimbare de paradigmă. Pacientul vine dimineața fără dinți funcționali sau cu proteze mobile incomode și pleacă seara cu o dantură fixă, care arată natural și permite alimentația normală. Timpul de așteptare este redus considerabil, iar confortul postoperator este îmbunătățit semnificativ față de metodele tradiționale.

Lucrarea provizorie este gândită să arate estetic și să permită adaptarea pacientului până la aplicarea lucrării finale, după câteva luni de vindecare. Fast and Fixed este o soluție modernă, adaptată ritmului de viață al oamenilor activi, care nu își permit să piardă luni întregi în tratamente dentare complicate.

Cine poate beneficia de tratamentul Fast and Fixed?

Această metodă este recomandată persoanelor care au pierdut complet dantura de pe una sau ambele arcade, dar și celor care mai au dinți, însă aceștia nu mai pot fi salvați. Sistemul se adresează inclusiv pacienților care au purtat mult timp proteze mobile și care își doresc o soluție definitivă, fixă și estetică.

De interes:  Ministrul Sănătății și-a dat DEMISIA

Fast and Fixed este potrivit și în cazurile în care osul maxilar s-a retras în timp, deoarece poziționarea implanturilor la unghiuri precise permite evitarea procedurilor de adiție osoasă. Este un tratament care schimbă radical calitatea vieții, redând pacientului funcționalitatea orală și încrederea în sine.

Dental Premier – Excelență în tratamente Fast and Fixed

Unul dintre centrele de excelență din România unde se realizează cu succes tratamente Fast and Fixed este Dental Premier, o clinică de top din București, renumită pentru profesionalism, tehnologie modernă și abordare personalizată. Aici, pacientul beneficiază de consultanță completă, planificare digitală 3D, ghiduri chirurgicale precise și o echipă medicală cu experiență în implantologie avansată.

Lucrarea provizorie este realizată în laboratorul propriu al clinicii, ceea ce scurtează considerabil timpul de așteptare. În plus, toate etapele sunt transparente, iar comunicarea medic-pacient este deschisă și empatică.

Ce presupune procesul complet de tratament?

Tratamentul Fast and Fixed începe cu o consultație amănunțită, în care se evaluează starea generală a pacientului și se realizează investigații imagistice. Urmează planificarea intervenției, în funcție de structura osoasă și poziția implanturilor. În ziua intervenției, se efectuează extracțiile dentare necesare, se inserează implanturile și se montează lucrarea provizorie.

De interes:  MAE: Alţi 596 de cetăţeni români au fost aduşi în România din Israel

După o perioadă de vindecare de aproximativ 4-6 luni, pacientul revine pentru aplicarea lucrării definitive, realizate din materiale premium precum zirconiu sau ceramică presată.

Un nou început în 24 de ore

Sistemul Fast and Fixed a revoluționat modul în care se tratează edentațiile totale. A oferi un zâmbet nou în doar o zi nu mai este o promisiune îndrăzneață, ci o realitate posibilă, documentată și sigură. Pacienții nu mai trebuie să trăiască cu disconfortul protezelor mobile sau cu teama de a zâmbi.

Dacă îți dorești o schimbare radicală, rapidă și sigură, Fast and Fixed este soluția. Iar dacă vrei să beneficiezi de cele mai bune rezultate, specialiștii de la Dental Premier te pot ghida în fiecare etapă a transformării tale.

Află mai multe detalii și programează o consultație accesând dentalpremier.ro. Zâmbetul tău merită o soluție completă.

Citeste in continuare

Locale

Ghidul barista de acasă: cum să ai o cafea perfectă fără compromisuri tehnice

Publicat

pe

De

Pentru pasionații de cafea, diminețile încep cu aroma inconfundabilă a unei cești proaspăt preparate. Însă, dincolo de savoare, calitatea cafelei depinde de mai mulți factori – de la calitatea apei, întreținerea aparatului, până la interpretarea corectă a eventualelor coduri de eroare afișate de espressor.

Cana cu sistem de filtrare integrat – cheia unei cafele mai bune

Apa reprezintă aproximativ 98% din conținutul unei cești de cafea, ceea ce înseamnă că orice impuritate sau gust rezidual din apă va afecta inevitabil gustul final. Aici intervine utilitatea unei cani cu sistem de filtrare integrat.

Acest tip de cană este echipat cu un filtru special care reține impuritățile, clorul și calcarul, oferind astfel o apă curată și cu un gust neutru – ideală pentru prepararea cafelei. De asemenea, folosirea regulată a unei căni filtrante contribuie la prelungirea duratei de viață a espressorului, prin reducerea depunerilor de calcar.

Filtrele moderne din aceste căni utilizează adesea carbon activ și rășini schimbătoare de ioni, tehnologii ce reușesc să îmbunătățească considerabil calitatea apei. Este recomandat ca filtrul să fie schimbat la fiecare 3-4 săptămâni, în funcție de frecvența utilizării.

Beneficiile nu se opresc aici: o cană cu sistem de filtrare integrat este o alternativă sustenabilă la apa îmbuteliată, reducând consumul de plastic și contribuind la protejarea mediului.

De interes:  Dependența de jocurile de noroc atinge cote alarmante! Medic: Persoanele vizate au nevoie de medicație timp de de 3-6 luni pe puţin

Igienizarea espressorului – un obicei esențial pentru sănătate și performanță

Un espressor care nu este curățat în mod regulat poate deveni un focar de bacterii, mucegai și alte reziduuri care nu doar că afectează gustul cafelei, dar pot avea și un impact negativ asupra sănătății utilizatorului. În plus, un aparat neîntreținut va funcționa mai greu, consumând mai multă energie și riscând defectarea prematură.

Igienizarea espressorului trebuie realizată periodic, în funcție de frecvența utilizării. Iată principalele componente care necesită întreținere:

Rezervorul de apă – trebuie spălat cel puțin o dată pe săptămână și reumplut doar cu apă filtrată, preferabil dintr-o cană cu sistem de filtrare integrat.

Grupul de cafea – la espresoarele manuale și semi-automate, această piesă trebuie curățată zilnic, îndepărtând cafeaua rămasă și clătind bine cu apă caldă.

Tava de scurgere și recipientul pentru zaț – golirea și spălarea acestora sunt obligatorii pentru prevenirea dezvoltării bacteriilor.

Circuitul intern – periodic, trebuie efectuat un ciclu de detartrare, folosind produse speciale compatibile cu modelul aparatului. Acest proces elimină depunerile de calcar care pot afecta presiunea și temperatura apei.

Multe espressoare moderne vin cu funcții automate de curățare sau notificări pentru igienizare. Totuși, este important ca utilizatorul să nu ignore aceste mesaje.

De interes:  Muzeul Național de Artă Contemporană din București vine la Timișoara

Coduri de eroare espressor – ce semnifică și cum le rezolvi

Pe lângă gustul sau performanța aparatului, un alt aspect care poate da bătăi de cap este apariția unor coduri de eroare la espressor. Acestea variază în funcție de marcă și model, dar cele mai comune probleme sunt ușor de interpretat și rezolvat dacă se cunosc cauzele.

Iată câteva dintre cele mai întâlnite coduri de eroare și soluțiile aferente:

E01 / E05 – Aceste coduri indică de obicei o problemă legată de lipsa apei sau de circuitul de apă blocat. Verificați dacă rezervorul este plin și dacă pompa funcționează. Dacă aparatul are un sistem de filtrare, înlocuiți sau clătiți filtrul.

E02 – Semnalează o eroare a grupului de cafea. Deconectați aparatul de la priză, așteptați câteva minute, apoi reconectați-l. Dacă problema persistă, grupul trebuie curățat sau uns conform instrucțiunilor din manual.

E03 / E06 – Probleme la motorul intern sau senzorii de temperatură. Aceste erori necesită adesea intervenția unui service autorizat, dar în unele cazuri pot fi cauzate și de acumularea de calcar.

E10 / E14 – Se referă la supraincalzirea aparatului. Închideți aparatul, lăsați-l să se răcească și reporniți-l. Evitați folosirea imediată a espressorului după cicluri intense de preparare.

De interes:  15 iulie – Banat FM

E15 – Este una dintre cele mai temute erori, semnalând de obicei o scurgere internă. În acest caz, verificați dacă tavile sunt poziționate corect și nu există urme vizibile de apă în interior. Dacă problema persistă, contactați un tehnician.

Important: în cazul codurilor necunoscute sau frecvente, consultați manualul aparatului sau site-ul oficial al producătorului. Un diagnostic greșit poate duce la costuri inutile sau defectarea permanentă a espressorului.

O cafea de calitate nu înseamnă doar boabe bine prăjite sau o rețetă perfectă. În spatele unei cești reușite stă un ansamblu de practici corecte, începând cu utilizarea unei cani cu sistem de filtrare integrat, continuând cu igienizarea espressorului și culminând cu interpretarea eficientă a eventualelor coduri de eroare.

Fie că ești un amator de espresso sau un adevărat barista acasă, acordă atenție acestor detalii tehnice. Ele nu doar că vor îmbunătăți calitatea cafelei, dar vor asigura și funcționarea optimă a echipamentului pe termen lung. Iar diminețile tale vor continua să înceapă în cel mai plăcut mod posibil – cu o cafea perfectă.

Citeste in continuare

Locale

Ești manager în domeniul medical? Poți publica acum articole și joburi pe MedAtlas!

Publicat

pe

De

Platforma MedAtlas.ro, spațiul digital dedicat vizibilității în domeniul medical, anunță lansarea unei noi opțiuni flexibile pentru managerii de clinici, cabinete și unități medicale: posibilitatea de a publica articole informative și anunțuri de angajare ca servicii adiacente, independente de pachetele de promovare.

Această facilitate a fost introdusă în urma solicitărilor venite din partea comunității medicale care folosește platforma. Managerii care doresc să comunice punctual o informație importantă, să evidențieze un medic specialist, o procedură modernă sau o oportunitate de angajare, pot face acest lucru fără a fi nevoiți să achiziționeze un pachet complet de promovare, beneficiind în același timp de prețuri avantajoase și expunere eficientă.

Ce aduce nou această opțiune?

Noua funcționalitate le permite unităților medicale:

  • Să publice un articol medical sau de informare generală, redactat în colaborare cu echipa editorială MedAtlas
  • Să posteze anunțuri de angajare pentru medici, asistenți sau personal auxiliar

Totul se face ușor, direct din contul de manager, cu timp scurt de aprobare și publicare (sub 48h), iar conținutul este optimizat pentru motoarele de căutare și promovat prin canalele proprii ale platformei.

De interes:  Ieşiţi din ţară cu copiii în perioada următoare? Atenţie la documentele de călătorie ale acestora

Servicii complementare, nu înlocuitoare

Aceste servicii nu înlocuiesc pachetele clasice de promovare, ci le completează în mod inteligent. Ele se adresează atât clinicilor care doresc o prezență ocazională, dar profesionistă, cât și celor care deja au vizibilitate constantă pe MedAtlas, dar doresc să comunice rapid o noutate, un eveniment sau o ofertă de angajare.

„MedAtlas este mai mult decât un catalog medical – este o platformă de comunicare strategică pentru domeniul sănătății. Prin aceste opțiuni suplimentare, punem la dispoziția managerilor medicali un instrument versatil, care le permite să aleagă exact ceea ce au nevoie, în funcție de obiectivele lor de moment”, declară Cristian Pache, fondatorul MedAtlas.

Avantaje pentru managerii medicali:

  • Flexibilitate totală: plătești doar pentru ce comunici, când ai nevoie
  • Costuri redusefață de alte platforme medicale sau generaliste
  • Public țintă relevant: profesioniști medicali, pacienți interesați, presă de specialitate
  • Creșterea reputațieiunității medicale prin informare corectă și transparentă

Managerii interesați pot trimite cererile direct prin platformă sau pot contacta echipa editorială MedAtlas pentru sprijin la redactare și promovare. Mai multe detalii pot fi comunicate pe adresa de email: info@medatlas.ro.

De interes:  Dependența de jocurile de noroc atinge cote alarmante! Medic: Persoanele vizate au nevoie de medicație timp de de 3-6 luni pe puţin

MedAtlas – Spațiul digital în care medicina de calitate se face cunoscută. Acum, mai simplu și mai accesibil ca niciodată.

Citeste in continuare

ȘTIRI NOI

Educatieacum 2 hours

Ziua Mondială a Muzicii alături de Novakid: Cum puteți îmbina distracția și învățarea pentru o super sărbătoare

Muzica sprijină exprimarea emoțiilor, creează o înțelegere multiculturală și, în plus, aduce zâmbete și voie bună pe fețele tuturor. Ascultarea...

birou-copii birou-copii
Ce trebuie sa stiiacum 7 hours

Vacanța de vară trece repede – Alege din timp mobilierul pentru noul an școlar

Chiar dacă zilele sunt încă pline de soare și voie bună, vacanța de vară zboară mai repede decât ne dăm...

Ce trebuie sa stiiacum 13 hours

În ce perioadă se schimbă pământul și ghivecele la plante?

Multe plante de interior, fie că sunt Philodendron cu frunziș abundent, Cactuși cu forme interesante sau Orhidee delicate, au nevoie...

Localeacum 1 day

Fast and Fixed: Soluția rapidă și sigură pentru un zâmbet complet în doar 24 de ore

În implantologia dentară modernă, timpul nu mai este un inamic. Tehnologia a evoluat atât de mult încât pacienții pot beneficia...

De ce este important să ai o politică de sustenabilitate în cadrul organizației tale? De ce este important să ai o politică de sustenabilitate în cadrul organizației tale?
Ce trebuie sa stiiacum 1 day

De ce este important să ai o politică de sustenabilitate în cadrul organizației tale?

Sursa foto: Pexels.com   Odată cu adoptarea la nivelul Uniunii Europene a unei serii de obiective și politici care promovează...

Obligațiile legale ale producătorilor și ale importatorilor privind deșeurile de ambalaje și soluții pentru conformare Obligațiile legale ale producătorilor și ale importatorilor privind deșeurile de ambalaje și soluții pentru conformare
Ce trebuie sa stiiacum 1 day

Obligațiile legale ale producătorilor și ale importatorilor privind deșeurile de ambalaje și soluții pentru conformare

Sursa foto: Pexels.com   Obligațiile legale ale producătorilor și ale importatorilor, dar și ale deținătorilor de marcă proprie privind deșeurile...

Economieacum 2 days

10 Pași pentru redresarea economică a României

Câteva idei de program de acțiune pentru o Românie mai bună, din care românii să nu mai plece forțați de...

Care este cea mai potrivită lună pentru a organiza o nuntă pe plajele din Grecia, în funcție de tipul de eveniment pe care îl dorești? Care este cea mai potrivită lună pentru a organiza o nuntă pe plajele din Grecia, în funcție de tipul de eveniment pe care îl dorești?
Ce trebuie sa stiiacum 3 days

Care este cea mai potrivită lună pentru a organiza o nuntă pe plajele din Grecia, în funcție de tipul de eveniment pe care îl dorești?

Sursa foto: Nuntapeplaja.ro Grecia este una dintre destinațiile de top pentru nunțile în aer liber, mai ales cele organizate pe...

Top 6 avantaje ale marmurei în amenajările interioare Top 6 avantaje ale marmurei în amenajările interioare
Ce trebuie sa stiiacum 3 days

Top 6 avantaje ale marmurei în amenajările interioare

Sursa foto: Pexels.com   În căutarea unui material care să adauge un plus de eleganță și rafinament locuinței tale, marmura...

Cum poate colagenul hidrolizat să îmbunătățească sănătatea părului și a unghiilor Cum poate colagenul hidrolizat să îmbunătățească sănătatea părului și a unghiilor
Ce trebuie sa stiiacum 3 days

Cum poate colagenul hidrolizat să îmbunătățească sănătatea părului și a unghiilor

Sursă foto: pexels.com                  Colagenul hidrolizat a câștigat rapid popularitate în rândul celor care doresc soluții eficiente și naturale, grație...

TOP ȘTIRI Bănățeanul.ro

Copyright © 2025 - BĂNĂȚEANUL.ro Toate drepturile rezervate. Răspunderea juridică, civilă și penală, pentru conținutul materialelor publicate pe site-ul www.banateanul.ro este purtată exclusiv de către autorul acestora. CONTACT: contact@banateanul.ro