Omagiu pentru Cristian Amariei din partea polițiștilor cărășeni – BANAT FM

Omagiu pentru Cristian Amariei din partea polițiștilor cărășeni


Politistii caraseni au tinut un moment de reculegere, la ora 12, in semn de omagiu fata de colegul lor, Cristian Amariei, impuscat ieri, in apropierea municipiului Timisoara, in timp ce se afla in misiune de prindere a unui urmarit international.
Semnalele acustice si luminoase ale autospecialelor aflate in fata Politie Municipiului Resita au fost pornite, astazi, la ora 12, timp de 1 minut, iar politistii au prezentat un ultim omagiu colegului lor cazut la datorie. Un moment similar a fost organizat si in fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin.
Politistul Cristian Amariei, de la Postul Recaș, judetul Timis, a fost impuscat mortal, ieri dupa-amiaza, in misiune, chiar de catre suspectul pe care il urmarea. Acesta nu a fost prins nici pana la aceasta ora, este inarmat si deosebit de periculos. Pentru prinderea lui au fost mobilizate forte imrpesionante si au fost institutie filtre rutiere.

De interes:  George Simion, precizări despre implicarea lui Ică Voinea în strategia partidului AUR, la Culisele statului paralel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.