Cine sunt laureatii Cupei Verii la jocurile de societate AJCSPH

In perioada 8 – 10 iulie 2019 a avut loc Cupa Verii la jocurile de societate a Asociatiei Judetene Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap. Peste 45 de concurenti paralimpici s-au intrecut la discipline precum rummy, table si darts. Concursurile de rummy si table s-au desfasurat in incinta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, intr-un spatiu prietenos amenajat de partenerii nostri de la Asociatia Impreuna pentru Viitor Constanta, Intelect Parc, in timp ce turneul de darts s-a disputat la Centrul de zi ARKA, situat pe Soseaua Industriala, numarul 2.

Dupa partide spectaculoase, multe dintre acestea foarte echilibrate si nelipsite de suspans, laureatii, pe fiecare disciplina, au fost:

RUMMY:
Locul I – Zgura Mihai;

Locul II – Moldovan Andrei;

Locul III – Omocea Costica si Barbulescu Marian.

TABLE:

Premiantii Cupei Verii, disciplina TABLE au fost:
Locul I – Moldovan Andrei;

Locul II – Ene Mitica;

Locul III – Palabuiuc Radu si Craciun Marius.

De interes:  Cum poti vinde masina in conditii satisfacatoare si intr-un timp foarte scurt

DARTS:
Locul I – Trofin Aurica;

Locul II – Pribaga Ionut;

Locul III – Omocea Florica;

Locul IV – Severin Bogdan.

„Felicitari invingatorilor, dar si tuturor celor care au raspuns chemarii noastre la aceste jocuri! Multumesc gazdelor noastre, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Asociatia Impreuna pentru Viitor Constanta si Centrului de zi Arka, dar si partenerilor nostri traditionali care ne sustin la aceste actiuni sportive, Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta si ONG-ului Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive”, sunt cuvintele domnului Ion Gembasanu, presedintele Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului Persoanelor cu Handicap, de la festivitatea de premiere a sportivilor.

Cupa Verii la jocurile de societate face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

De interes:  VIDEO | Remiză între UTA și Rapid la Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.