JO ne spune despre o relație toxică din care nu vrei să ieși, chiar dacă știi că îți face rău | Rapitor [Official Video]

Jo a lansat un nou single, intitulat ”Răpitor”. Personajul masculin din videoclipul melodiei este interpretat chiar de către Juno, iubitul artistei.

Piesa „Răpitor” vorbește despre o relație toxică din care nu vrei să ieși, chiar dacă știi că îți face rău:

„Piesa „Răpitor” descrie o relație toxică în care orice te-ar sfătui lumea sau prietenii, continui să iei aceleași decizii, pentru că fără persoana iubită, dorul te răpește!”, spune Jo.

Deși nu este un secret pentru fanii lor că au o relație, Jo și Juno nu au mai apărut împreună într-un videoclip. Cei doi au o relație de aproape doi ani și lucrează, evoluează și călătoresc împreună.

„Alex Parker și Marius Dia au venit cu ideea piesei și le mulțumesc, pentru că au avut încredere în mine. Am terminat piesa în studiourile HaHaHa Production împreună cu Smiley și Juno, care au avut un aport la versuri.

De interes:  159 de persoane au plecat la muncă în Austria în primele 3 luni ale anului – Banat FM

Am decis să filmez clipul cu Juno pentru că încă de când scriam piesa, ne-am inspirat din viața reală și ne-am regăsit în versuri. Cel mai bun regizor pentru această piesă mi s-a părut Dan Petcan, alături de care am mai lucrat în trecut și am avut întotdeauna succes împreună!”, a adăugat JO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.