Iubire second hand – BANAT

Iubire second hand

iubire-second-hand

Romanilor le plac lucrurile second hand. Haine second hand, țigări second hand, prieteni second hand si relatii second hand. Dar cand vine vorba de iubire second hand, toti dam bir cu fugiții. Sau, cel putin asa e Trendul. Ne aruncam cu capul inainte fara a potoli demonii trecutului si nu suntem deloc atenți atunci cand ii aducem in Viata celuilalt, intoxicandu-l aievea sub ochii inlacrimati ai unui „Te iubesc” șoptit in deriva. Ne amețim partenerii cu tot felul de jocuri dulci sufletului dar nu reușim sa ne dam seama ca singurii amețiți in tot acest carusel dăunător al mintii si al inimii … Suntem noi!

Doi prosti ce au ajuns sa pună in paranteze emoții curate, trairi sincere si sentimente pure in favoarea unui Ego colțuros si amar. Pierdem din privirea celuilalt, treptat si conștient si ne închidem porțile, ferecandu-le sub praful ranilor inca sângerânde. Ne lovim sistematic unul de altul si ne chinuim reciproc in așteptarea unui „Te rog sa ma ierți”.

De interes:  Masca devine accesoriu obligatoriu şi la Anina! Hotărârea a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă

Atunci cand iubesti la „mana a doua” așteaptă-te sa il primesti pe omul din fata ta înjumătățit si fara chip. Pregătește-te sa te cufunzi in Jumătățile de masura aspre sufletului si alunga din Viata ta dorinta de a fi fericit. Pentru ca drumul anevoios pe care l-ai ales are o alta destinație.

Nu e nicio problema sa porți haine second hand. Contează ce e dedesubtul lor si, mai mult decat atât, ce se ascunde dincolo. Nu înseamna nimic atunci cand fumezi țigări second hand. Tot țigări se numesc si tot in „pământ” te bagă. Nu este o tragedie sa întâlnești oameni sau prieteni second hand. Poate fi o lecție aspra de viata. Dar sa te confunzi cu o iubire second hand, e tragedia sufletului.

Sa iubesti la „mana a doua” inseamna sa fii iubit la „mana a doua”… Sau la a șaptea si chiar la a noua.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.