Îți plătești datoriile și scapi de alte griji, la Reșița


Printr-o hotărâre de consiliu local aleșii au stabilit să acorde anumite facilități fiscale pentru contribuabilii persoane fizice care achită restanțele principale până la data de 15 decembrie. Pentru a beneficia de această facilitate, contribuabilii persoane fizice trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
⦁ să achite integral debitele principale restante, inclusiv amenzi contravenționale, existente în sold până la data de 15.12.2019 inclusiv;
⦁ să depună cerere de scutire de la plata accesoriilor la Direcția Impozite și Taxe până la data de 15.12.2019;
⦁ să nu înregistreze restanțe către bugetul Municipiului Reșița provenite din chirii, redevențe sau orice alt tip de creanțe gestionate de Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița. Verificarea existenței/inexistenței unor astfel de restanțe va fi efectuată de către Direcția Impozite și Taxe.
La nivelul Direcției Impozite și Taxe sunt disponibile următoarele mijloace de plată a impozitelor și taxelor locale:
⦁ Plata în numerar la ghișeele serviciului;
⦁ Plata cu cardul bancar la ghișeele serviciului, fiind acceptate atât cardurile de debit cât și de credit;
⦁ Plata prin mandat poștal;
⦁ Plata prin virament bancar cu ordin de plată;
⦁ Plata online prin intermediul cardului bancar. Acest tip de plată se poate face prin intermediul platformei GHIȘEUL.RO. Pentru efectuarea acestui tip de operațiune se accesează de către contribuabil platforma unde i se generează un user name și o parolă pe care ulterior contribuabilul poate să o personalizeze. Astfel, plata se poate face din orice loc prin simpla acccesare a acestei platforme, unde va putea vizualiza oricând impozitele și taxele pe care le are de plată și va putea alege ce plată face și suma pe care o plătește.

De interes:  Dacă o desemnează procuror-şef european pe Kovesi, s-ar putea ca ea să se înmormânteze mai mult decât în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.