Memorialul „Prof. Ion Lepși”, o sărbătoare a handbalului juvenil feminin – Banat FM

Memorialul „Prof. Ion Lepși”, o sărbătoare a handbalului juvenil feminin

Atmosferă incendiară în sala de sport din cartierul bocșean Nufărul, acolo unde șase echipe de handbal junioare IV s-au întrecut zilele trecute pentru premiile puse în joc la cea de-a doua ediție a Memorialului „Prof. Ion Lepși”. Competiția omagială a reunit la start formațiile LPS Cetate Deva, ACS Băile Herculane, Școala 7 Sf. Maria din Timișoara, CS Leu Giarmata, CS Olimpic Drobeta Tr. Severin și, bineînțeles, ACS Golden Kids, gazda întrecerii. Participantele au evoluat inițial pe două grupe, iar în fazele superioare ale competiției, în funcție de clasarea din grupă, echipele au jucat partidele de clasament. Câștigătoare în seria A, formația bocșeană antrenată de profesorul Ionuț Bosioc a a disputat finala contra Școlii 7 din Timișoara, locul I din grupa B. Învingătoare cu scorul de 18-13, tinerele handbaliste de la Golden Kids și-au adjudecat trofeul competiției.

În clasamentul final, formația ACS Golden Kids a fost urmată, în ordine, de Școala 7 Timișoara, LPS Cetate Deva, ACS Băile Herculane, Leu Giarmata și Olimpic Drobeta Tr. Severin. La finalul competitiei au fost acordate si câteva premii speciale, două dintre ele fiind adjudecate de gazde. Titlul de cea mai tehnica jucătoare a revenit Iasminei Miloș, iar golgheteră a devenit Irene Coste. Memorialul „Prof. Ion Lepși” a fost organizat de familia celui omagiat, Casa Orășenească de Cultură , administrația publică locală și Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa, cu sprijinul partenerului ArenaPub.

De interes:  Banometru și Dragoș Pătraru: două zile de prezentări și ședințe gratuite de consiliere financiară pentru timișoreni, pe 20 și 21 mai, la Iulius Town

foto: Claudiu Mureșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.