Iranul neagă informaţiile privind sechestrarea unui petrolier britanic în Golful Persic

Procesul civil a fost iniţiat pe 29 iunie, iar reclamantul cerea despăgubiri a căror valoare nu a fost făcută publică, „pentru provocarea unor tulburări emoţionale şi mintale severe permanente”.

Avocatul tânărului nu a precizat motivele pentru care acesta a decis să renunţe la procesul civil.

Kevin Spacey va fi în continuare judecat pentru agresarea sexuală a tânărului.

În ianuarie, Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală, în 2016, a unui tânăr care la momentul respectiv avea 18 ani. Actorul în vârstă de 59 de ani – acuzat de indecenţă, molestare şi lovire, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare şi înregistrarea ca agresor sexual – a pledat nevinovat.

Victima este fiul unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta a fost prima inculpare a lui Kevin Spacey de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi, începând cu toamna anului 2017.

Avocaţii actorului l-au acuzat pe tânăr că minte pentru a obţine despăgubiri financiare.

De interes:  Ziua Județului Timiş, sărbătorită timp de patru zile

Spacey mai este investigat de poliţia din Los Angeles pentru o acuzaţie de abuz sexual, într-un alt incident care a avut loc în 2016. O acuzaţie similară a fost respinsă de procurori pentru că era vorba despre un presupus incident din 1992, iar fapta ar fi fost prescrisă.

Kevin Spacey este investigat şi de poliţia britanică, după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de diverse abuzuri sexuale săvârşite pe când era director artistic la Teatrul Old Vic din Londra, în perioada 2004 – 2015.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Kevin Spacey a dispărut din viaţa publică după un val de acuzaţii de abuz sexual care i s-au adus la sfârşitul anului 2017. Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” şi „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects”. Pentru rolul lui Francis Underwood din „House of Cards”, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

 

De interes:  Guvernul își va asuma răspunderea pe pachetul de reformă fiscală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.