Barbatul care spală vasele nu e un barbat prost – Banat FM

barbatul-care-spala-vasele-nu-e-un-barbat-prost

Dimpotrivă, el știe ca preludiul incepe înafara dormitorului. Sau, chiar atunci cand incepe sa le spele, dupa cum spunea si J. Orlando. Acest barbat știe ca Femeia de langa el poate face absolut orice, de una singura, însă nu o lasa. O susține. Este barbatul care nu trebuie sa fie un electrician desăvârșit pentru a schimba becul ars din dormitor, de pasiunea iubirii. Dar încearcă.

Este acel barbat care iti sare in ajutor. Care duce gunoiul afara, atât cel interior cât si cel exterior, barbatul care te ajuta sa gătești, care te surprinde cu variate gesturi romantice si care nu va uita niciodată ziua ta de naștere. Acel barbat de poveste in care multe femei au încetat sa mai creadă. Nu este barbatul perfect si nici barbatul ideal. Nici nu trebuie. Este doar perfect si ideal pentru Femeia de langa el. Si atât!

Mi-a trecut pe langa urechi, de multe ori, remarca: „Am auzit ca il pune sa spele si vasele! Ce prost! Ce marioneta!” Si, interesant, am auzit aceasta remarca din gura unor femei care nu erau in stare sa isi faca singure patul inainte sa plece la coafor. Femei care vad in „barbatul puternic” acel barbat cu contul gras, cu mașina cea mai luxoasa si cu vila cea mai spațioasă. Femeile care cred in dragoste la prima revedere, doar daca revederea este pe placul gusturilor lor stilate si cel putin rafinate.

De interes:  Reghe nu și-a salutat copiii la intrarea în curtea Judecătoriei. Sarah și Bebeto au plâns și au mers după tatăl lor

Barbatul care spală vasele este barbatul ideal. Atât pentru el cât si pentru Ea. Dar o Ea care sa il merite. Nu este barbatul efeminat. Iar daca ar fi, in doze mici si controlate, nu ar fi nicio problema. :)) Nu este nici barbatul marioneta. Este barbatul care te completează, care iti cunoaște nevoile, care le respecta si care le duce la bun sfârșit. Atât in Bucătărie cât si in alte locuri. E barbatul atent. Deosebit de atent. Atât la sufletul tau, cât si la mintea si corpul tau suav. Este barbatul care nu isi uita niciodată rolul si care nu ezita sa il completeze pe al tau.

Barbatul care spală vasele nu este barbatul prost. Din contra, este un barbat deosebit de inteligent. Un barbat care știe sa păstreze Femeia din Viata lui… Pe termen lung!

Pe barbatul care spală vasele sa il alegi… Chiar daca nu le spală impecabil🙂

Citeste mai multe pe:

De interes:  Noi reguli pentru românii care au porci în curte. Obligațiile pe care trebuie să le respecte

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.