Dacă tocmai ai fost invitată la o nuntă, nu este cazul să te îngrijorezi în legătură cu ce vei purta. Tot ce trebuie să ai în vedere este faptul că standardele sunt flexibile, motiv pentru care, atât timp cât păstrezi limita bunului simț, poți alege să te îmbraci cu orice dorești. 

Nimeni nu trebuie să arate mai bine decât mireasa, în cele din urmă. Cu toate acestea, cum rochiile sunt cea mai populară alegere, asigură-te că înainte de a opta pentru una, treci în revistă toate opțiunile. Descoperă 5 sfaturi pentru a alege rochia care să ți se potrivească cel mai bine!

1. Alege lungimea rochiei

Acest criteriu trebuie corelat cu înălțimea pe care o ai. Dacă ești mai înaltă, poți opta cu încredere pentru o rochie lungă, chiar până în pământ, cum ar fi rochiile de nuntă de la Zonia care te vor face să ai talie de viespe.

În schimb, dacă ești minionă, alege o rochie puțin mai scurtă, care se termină sub genunchi pentru a da impresia de picioare mai lungi. 

2. Asortează culoarea rochiei cu nuanța pielii

Alege o rochie a cărei culoare să se asorteze plăcut nuanței pielii tale. De asemenea, mizează întotdeauna pentru culori calde sau neutre. 

Evident că ar fi puțin probabil că te vei îmbrăca într-o rochie neagră, dar poți oricând să optezi pentru una de culoare deschisă. De preferat ar fi să nu porți una albă deoarece se crede că albul este destinat doar miresei și nu ar da bine să încerci să o eclipsezi.

3. Analizează cu atenție volumul rochiei

În această privință, întotdeauna trebuie să ai în vedere forma specifică a corpului tău. Nu alege să porți o rochie mulată în cazul în care talia nu îți permite acest lucru. 

O rochie cu volum, în acest caz, este o alegere mult mai potrivită. Analizează cum arată rochia pe tine atunci când o probezi. Chiar dacă îți place extraordinar de mult, s-ar putea să nu fie cea mai inspirată alegere. Poți cere părerea unei persoane avizate care să fie obiectivă în timpul procesului și să îți dea cel mai bun sfat. 

4. Forma rochiei

Probabil nu vei ști ce fel de rochie va purta mireasa, însă îți poți da seama de acest lucru gândindu-te la forma corpului ei. 

Este normal ca viitoarea mireasă să fie în centrul atenției, de aceea, încearcă să alegi o rochie cu o formă diferită de acesteia. Spre exemplu, poți opta cu încredere pentru una tubulară, trapez sau o rochie în formă de A, mai scurtă. 

5. Materialul rochiei

Alege să porți o rochie din orice alt material în afară de cele folosite în mod uzual pentru realizarea rochiilor de mireasă. Spre exemplu, chiffonul, catifeaua, satinul, organza și damascul sunt printre cele mai populare tipuri de țesături. 

Așadar, optează cu încredere pentru rochii fabricate din aceste materie la care se adaugă întotdeauna puțină dantelă pentru un plus de feminitate.

Este important ca într-o astfel de zi mireasa să se simtă cel mai bine și să iasă în evidență în mulțimea invitaților. Alege să rămâi discretă, îmbrăcându-te cu gândul la atmosfera unui astfel de eveniment. Cel mai important este să te bucuri de faptul că ești invitată la un eveniment care celebrează comuniunea și iubirea.  

De interes:  Studenții de 10 pot intra gratuit la NEVERSEA 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.