Prof. dr. Ioanel Sinescu, șeful Clinicii de Transplant Renal de la Spitalul Fundeni, din Capitală, a acordat un amplu interviu jurnalistei Realitatea PLUS Alexandra Nistorescu, în care a vorbit despre tehnicile de transplant renal, urologie și dializă. 

„Dacă am insuficiență renală și nefrologul care mă îngrijește știe și analizele o dovedesc că insuficiența renală progresează, atunci ajung în situația în care îmi pun problema, și nefrologul și-o pune, că s-ar putea să am nevoie de un program de substituție a funcției renale. Și aceasta poate fi hemodializa, dializa peritoneală sau, preferabil, din toate punctele de vedere, înlocuirea rinichiului care nu-și mai face funcția cu un alt rinichi”, spune dr. Ioanel Sinescu, șeful Clinicii de Transplant Renal de la Spitalul Fundeni.

Urmărește, în interviul de mai jos, acordat în exclusivitate postului Realitatea PLUS, care sunt pașii care trebuie să fie făcuți în momentul în care se apelează la transplantul renal și ce presupune acesta:

 

De interes:  La Mulţi Ani, Belinda Carlisle! – Banat FM

Citește și: VIDEO | Premieră medicală: Transplant de organe aduse din Bulgaria. 3 români au primit o nouă șansă la viață

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.