Incredibil dar adevărat! Se asfaltează pe DN 57 la Oravița FOTO-VIDEO

Circulația pe DN 57, în orașul Oravița este restricționată zilele acestea datorită lucrărilor de modernizare pe care Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara le face.

Situația drumului este extrem de proastă datorită lipsei intervențiilor majore în ultimii 20 de ani dar, ana de an, șefii DRDP Timișoara amânau intervențiile majore pe acest sector motivând lipsa banilor.

Anul acesta situația s-a schimbat după ce ministrul Răzvan Cuc a venit în persoană la Oravița și a promis asfaltarea a peste 30 km de drum pe DN 57 dar și intervenții majore pe DN 57A. Și pentru că ministrul a promis că va reveni peste o lună pe acest sector de drum să vadă progresul înregistrat de direcția regională de la Timișoara, de câteva zile se toarnă deja asfalt pe DN 57, chiar pe sectorul de drum ce traversează orașul Oravița.

Luminița Jivan, artizanul acestor decizii ale ministrului Cuc, spune că așteaptă, împreună cu primarul Dumitru Ursu, de multă vreme această investiție și asigură că ea va fi de calitate. ”După multe interpelări și demersuri pe care le-am făcut în această direcție, pe DN57 au fost în sfârșit demarate procedurile de reabilitare. După aproape 30 de ani în care acest drum a fost lăsat la latitudinea timpului, climei si traficului, factori care au contribuit major la starea dezastruoasă a acestui tronson, autoritățile au început procesul de a-l repara, și nu doar petici, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

De interes:  România în realitate, invitați: Costina Cheyrouze, actriță TNB și Ovidiu Telegescu, psiholog

Pot spune că modernizarea acestui drum dovedește încă o dată că #PSD se ține de cuvânt, promisiunile făcute fiind îndeplinite aproape în totalitate. Fără sprijinul președintelui PSD, Liviu Dragnea și fără implicarea activă a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care în urma invitației mele, a venit și a văzut exact starea lucrurilor, acest proiect ar fi fost dificil, dacă nu aproape imposibil de realizat. Acest drum are o mare însemnătate pentru cărășeni, fiind zilnic tranzitat de mii de mașini, iar PSD a înțeles acest lucru și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a putea ajuta această comunitate. În aproape 2 ani reabilitarea “drumului groazei” a fost posibilă, fapt ce dovedește clar că un lucru poate fi realizat dacă cei competenți vor acest lucru și fac demersurile necesare în această direcție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De interes:  Un număr record de cazuri noi de Covid-19 au fost anunțate de autorități. Cel mai mare număr înregistrat în România

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este un ADVERTORIAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.